- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
MrBazsi #44496 üzenetére
Írtál a B8, C8, B9, C9 és E9 tévékről, és hogy a mester szerint az első négy szinte ugyanolyan, az E9-en meg szebbek a színek. Eszerint mindegy, hogy melyikhez hasonlítod az E9-et, ha már szövegértelmezés.
Nekem az is gyanús, hogy a B8, C8 => B9, C9 kapcsán fel se merültek a hozzászólásodban a szempontok, holott a 9-es széria kézenfekvő újítása a HDMI 2.1, illetve a kapcsolódó funkciók. Ez vízválasztó lehet.
A statisztikában létezik egy olyan kulcsfogalom, hogy reprezentativitás. A szervizes tapasztalatokkal az a baj, hogy rendszerint ettől állnak olyan távol, mint Makó Jeruzsálemtől.
Az árral kapcsolatban is hihetsz neki bemondásra. Én azért kíváncsi vagyok, hogy ha a 48CX 20-30%-kal olcsóbb az 55CX-nél, akkor abból hogyan lesz bőven 400 ezer alatti ár. Kezdetben sehogy, esetleg akcióban az ünnepekkor, vagy majd tavasszal.
A nagyobbak ára sem egyfajta helyettesítő hatás, hanem a kínálati oldal változásai miatt fog várhatóan tovább csökkenni. Nő például a kihozatal, közelítik az optimális üzemméretet, beindul(t) az MMG gyártás.
Egy bekezdést akartam írni, de basszus, ezer sebből vérzik a hozzászólásod.
_____
Felhasználó saját kérésére javítva.[ Módosította: #40993792 ]
-
BusinessGuy
őstag
válasz
MrBazsi #44496 üzenetére
Az E9 egy beépített soundbarral tud többet a c9-hez képest,semmi mással. Aztán hogy kinek éri meg azt a felárat, embere válogatja. Szerintem amekkora felár van sokszor annyiért jobb külön soundbart kapsz vagy rendesebb hangfalrendszert...Nem tud a képe se többet se jobbat. 8-as szériáról pedig maximum akkor van értelme váltani ha érdekel a hdmi2.1, a gsync és hasonlók. Ha nem, akkor valóban felesleges, de embere válogatja. Én nem váltogatnék évente...
Mindenesetre a 8-asokról e9-re váltani pontosan annyi mint c9-re ha a képet nézzük. Még csak azt sem lehet mondani hogy az E9-nél jobban figyelnek a gyári kalibrációra, totál random....
Ez nem átlagokoskodás, ezek tények.Galahu: beváltasz youtube-ra (vagy a hbo go-ra vagy amit szeretnél) és hosszan lenyomva tartasz egy számot. Kiírja a tv hogy akarod-e hogy ez a stuff ehhez a számhoz legyen rendelve. Innentől ha ezt a számot hosszabban lenyomod behozza amit hozzárendeltél.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Milyen egeret válasszak?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Motoros topic
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 IPS 256GB notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest