Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrBazsi
senior tag
válasz
Dale Cooper
üzenetére
Nem vagyunk egyformák, én pl pont fordítva látom a dolgot úgy h szinte mindennap látom a B, és a C tv-t is, immár másfél év után nekem nem ért volna meg plussz 75k-t a C.
Szebb a talpa de ennyi, mindennapi használatban, nincs számunkra közte különség.
Nem baj az h valaki így valaki ugy látja a dolgokat, de szerintem ez az interpoláció dolog fel van fújva, sokan, köztük én is nem is hazsnáljuk kb ezt kapcsoltam ki először ezem a tv-n is, mint az összes elődjén. Dehát izlések is pofonok... -
chros
őstag
válasz
Dale Cooper
üzenetére
De ha ki van kapcsolva az a funkcio mindketton, akkor is?
Kepzeljetek el, hogy minden nagy arkulonbsegu Cx megvetele utan par Bx tulaj beirna a forditottjat: "nekem nem erne meg 100-al tobbet a Cx"
Igy mar ertheto?
Azaz masok vagyunk, es mindenkinek mas a fontos. En pl nem jatszok, igy hidegen hagy a hdmi 2.1, az eddig hasznalhatatlan BFi, es meg sok minden mas, de masnak mas (lehet) a fontos.
Ha az adott user ugy kezdte volna, hogy a mozgasinterpolacio a fontos szamara, akkor erthetoek lennenek ezek a kommentek, de ez valszeg mar vasarlas elott kiderult volna. (De ezzel be is fejeztem ezt
)
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG (77C47LA) 195CM 144HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 77B4 - 77" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG OLED 65 G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- Dell Wyse 5470,14",FHD, N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB fekete / 12 hónap jótállás
- GAMER PC! i7-14700 / RTX 5080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 - 27% ÁFÁS (0332)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De ha ki van kapcsolva az a funkcio mindketton, akkor is?
Vhiktor