Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
renziNNN
tag
válasz
Peetey91
üzenetére
Mivel a gaming neked a fő szempont ezért valóban a C9 az egyik legjobb választás.
Már vannak infok az új modellekről, ha kifejezetten az LG modellek érdekelnek akkor pl CX,GX stb néven megtalálod őket gyors keresés után.
Ami érinthetne téged, hogy lesz 48" méretben, bár mivel nem monitornak használnád így ez szerintem tárgytalan.
Az adott széria mindig a vége felé/új széria érkezésekor a legolcsóbb, tehát ha mondjuk a CX-et szeretnéd mostani C9 áron, akkor arra még várni kell legalább bő fél évet, de esélyes, hogy többet.
A várható elérhetőségről és árak spekulációiról pedig ha kicsit visszaolvasol megtalálod, hogy ki mit gondol.
-
belan
addikt
válasz
Peetey91
üzenetére
Szia 55c9 volt most adtam el, 390 a médiába.,jó ki tv volt hogy én egy hétig be se kapcsoltam volt hogy napi 6,7 órát játszottam a b7 széria 21 hónapig volt még és semmi baja nem volt! 5 Hónapig volt még a 55 c9 semmi baja nem volt! Panasonic is jó választás de ott nincs 2.1hdmi. Lassan ki megy a széria a új széria meg jóval drágább lesz májusba itt a új széria elméletileg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Google Pixel topik
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- E-roller topik
- Eredeti játékok OFF topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPhone topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában 4 év garancia
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED55BX3LB 4K 120 Hz Smart TV
- LG (OLED83C43LA.) 210CM 4K SMART 120HZ OLED ! AKCIÓ!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G10 - i5-1335U I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic8 Lite / Honor Magic8 Pro
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor