Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
válasz
janos666 #38056 üzenetére
Azért a splittereknél arra figyelj, hogy lehet EDID probléma, mert ugye az visszafele is játszik. Pl ha az AVR csak 1080p képes, de a kijelző 4K, akkor simán lehet, hogy a splitter után is csak 1080p-s jelet fog kapni - kérdés, hogy hogyan van megcsinálva a splitter. Okosabb/drágább eszközöknél meg lehet adni, hogy melyik kimenet EDID infóját másolja.
Valamint a CEC is kérdéses hogy fog működni. -
válasz
Nem tudtam. Ejha. Na mindegy, akkor úgy néztem végig a filmet...
Amúgy úgy gondolom, hogy egy bizonyos fps felett már nem veszi észre az emberi szem a különbséget. Ez olyan, mint a számítógépes játékoknál, mikor 70 vagy 120 fps a sebesség. Tök mindegy, csak 30 alá ne essen, mert azt már akadásként látjuk a játékokban. -
Robi BALBOA
őstag
válasz
Ha lesz időm, akkor meglesem, hogy hogyan tudnám a sima HDR-t is ugyan olyanra belőni mint a Dolby Vision Otthoni szÍnház.
Dolby Vision sima SzÍnház és HDR között hirtelenjében nem is nagyon láttam különbséget, mondjuk annyira tüzetesen nem is vizsgáltam, igazából két full egyforma tv kellene hozzá egymás mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Futás, futópályák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman N4 Plus FSP 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- Bomba ár! Dell Latitude 3580 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest