Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pro Koryak
addikt
válasz
Zolom89
üzenetére
"Attól szarabb az LG mint a Pana mert ha meghibásodik akkor nem g*ciznek hanem cserélik a panelt otthon nálad el sem kell vinni a tv-t stb?
ugyan már
Nem is akartam reagálni ezekre az idióta és felesleges hozzászólásokra de mivel nekem is lett egy panelcserém így megosztom a tapasztalatomat."Attól más a Pana, hogy nem kell panelt cserélni. Nálam sem, 2x rothfb-nél sem + eddig másoknál sem.
Itt a topikban eddig 1 hibás Pana volt(2017-es széria!), az is fw frissítés után lett "középen téglalapos" a kijelző. Ha jól emlékszem. Vagyis az is panelhiba volt.
Ennyi.Lehet a köv. nekem is LG lesz, meglátjuk.
-
válasz
Zolom89
üzenetére
"Ami mások számára kicsi infó, érdekesség hogy nem 2 éves saját panelját rakják már bele, hanem újabbat nem csak a panelt cserélték hanem ami rácsatlakozik elekronia, hogy az új panelt rá lehessen kötni. Azt mondta a szervízes hogy eggyel jobb újabb panel mert a b7 eredeti panelja már nincs."
Ez mondjuk érdekes, ezt még nem hallottam így ebben a formában. Daneel, renatto mi a véleményetek erről?
-
válasz
Zolom89
üzenetére
Nem mondtam, hogy szarabb az LG. Sőt ilyet senki sem mondott, de pont az volt a célom, hogy kerüljem a gyors, lassú, ultragyors, 1-2-3 panelcserét. (Bocs Fisha) Nem azért fizettem ki másfél milkát annó, hogy paneleket cserélgessek. Nevetséges is lenne, legalábbis addig, amíg nem velem történik. Ha én ezért idióta vagyok, vállalom, neked meg meghagyom a gyors panelcseréket...
.
Az idő engem igazol, ahogy telik múlik, egyre jobban. Aztán ha nálam is beüt a krach és a Pana szarakszik, többet nem veszek Panát és áttérek a Sonyra, vagy a Philipsre. Vagy ha lesz Samu oled, akkor arra. Addig viszont...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Elemlámpa, zseblámpa
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Arc Raiders
- Gaming notebook topik
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Exkluzív órák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE65S90CAT 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

ugyan már
.
Vhiktor