Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• rothfb

veterán

válasz junior19 #34388 üzenetére

"Ha a teáltalad megjelölt 60Mb/s-t tudná az usb 2.0, akkor nagyon kevés anyagot lehetne lejátszani róla 4k hdr-ben."

Ezt a mondatodat nem értem. Én nem jelöltem meg, hogy 60 MB/s-ot tud. Amit ha tényleg tudna, tényleg nem is lenne gond a lejátszással. Az is igaz, hogy az általam ténylegesen megjelőlt 40 MB/s (gyakorlati) is elég erre. Én azt mondtam, hogy a 60 MB/s az elméleti sávszélesség. Valójában nem tud annyit egy 2.0 pendrive sem. De tévedhetek is. Ennek ellenére azt mondom, hogy az igaz, hogy a 2.0-ás USB elég 4k hdr lejátszására, hiszen a boxomon is csak 2.0-ás USB-k vannak.
    Én inkább a tápellátásra fókuszáltam, hogy az lehet kevés, de Clay már rámcáfolt és elfogadom az állítását. Igaza van. Mindettől függetlenül egyáltalán nem bánom, hogy egy USB 3.0 is található a tv-imen, mert az egy dolog, hogy megy 2.0-ásról is, de azt viszont max leterheli, míg a 3.0-ásnak meg sem kottyan bármelyik külső vinyó. Tehát kizárt, hogy puszta marketingből épített a Pana 3.0-ás USB-ket is a tv-ibe, amik valószínűleg jóval drágábbak is, mint a 2.0-ás portok.

Új hozzászólás Aktív témák