- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
válasz
renatto #33545 üzenetére
A pixelhibák láthatatlanok, mert a legszélső sorokról van szó, az az 1 ami meg beljebb esik, azt meg szintén nem lehet észrevenni nézési távolságról.
Ami viszont zavaró, azok a világos vonalak, feltűnők is, nagyok is. TV műsorok, filmek alatt is látszódnak, főleg ha viszonylag homogén a megjelenített kép.Én is arra gondoltam hogy inkább az LG-vel szervizeltetem, jobb esetben cserélnek egy hibátlan panelre, rosszabb esetben csereutalvány a vége, de akkor valószínűleg a pénzem kapnám vissza. Bár a panelcserében nem bízok, ahogy elnézem az utóbbi időben ugyanilyen rosszak a cserélt panelek is. Olyan mintha a másodosztályú paneleket tartották volna meg a végére, szervizelésre.
Azt mondjuk én kizártnak tartom, hogy használt paneleket visszaépítenének új készülékekben, meg azokat használnák panelcseréknél.
-
daneel_hu
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xbox Series X|S
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest