Hirdetés
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
renatto
őstag
válasz
Gigicuci
üzenetére
Szerviz terén inkább fogalmaznék úgy, LG inkább elnéző, mint a Pana. De ha elromlik a készülék, meg fogják javítani, ki fogják cserélni a panelt ha kell, ez szerintem nem kérdés, csak a "menet" lesz más. Az LG egy pixel miatt cserél panelt (valaki azt mondta itt), nekem a szervízes azt mondta 3 kell. Na itt lehet Panasonicnál kell 5 db. Sony LCD-nél azt mondták (nekem) 7 db kell... Ilyen különbségekre gondolj, amikor azt mondom elnézőbb LG.
Beégéstől én sem tartanék annyira, de szerintem azt cseréli minden gyártó, ha komoly. Az FZ800 toavalyi, így inkább a GZ950-et venném mert az tud DolbyVision-t, ami lehet most nem kell, de később jól jöhet.
Az 5 év garanciánál azt kellene tisztázni "gyári 5 év" vagy 2 év gyári + "3 év biztosítós". Utóbbi esetnél közel 100%-hogy nem foglalkoznak majd beégéssel, de ezt a szerződésben látni kellene. Ha gyári 5 évről beszélünk - mindegy milyen "tróger" munkát végez a Pana - akkor azért az megfontolandó!
Nekem Xbox révén szükséges lesz a HDMI 2.1 (4K@120Hz), így én C9-et vennék.Amúgy ha a legjobbat akarod akkor GZ2000-et veszel!
-
válasz
Gigicuci
üzenetére
Én már meg sem merek szólalni. 🙂
De én azt mondom, én (milyen meglepő) Panát vennék, ez vált be. Ráadásul én még a 2 év garival vettem 2 tv-t, 5 év garival már egyáltalán nem gondolkoznék. Ha Pana, akkor GZ950.
Viszont az tény, hogy az LG (a leírtak alapján) simán cseréli a panelt, simábban sokkal, mint a többi gyártó.
Bár majd nálam jártasabbak elmondják, hogy az esetleges beégéseket is így kezelik e. Én amúgy a C9-nél nem aggódnék annyira a beégéstől, már a tavalyi modelleknél sem a beégés miatt kellett panelt cserélni, hanem inkább banding, tinting miatt.
Viszont az biztos, hogy én továbbra is kerülném a színes logo-kat, bármilyen tv-t is veszel...
Új hozzászólás Aktív témák
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Xbox tulajok OFF topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen routert?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Monitor hiba topik
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen TV-t vegyek?
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Rampage SHIVA ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor