Hirdetés
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pro Koryak
addikt
"Mert minden oled TV-ben LG panel van?"
Ja, nálam valahogy még sincs semmi probléma."Vagy mert jobb a kezelhetősége mint a konkurenciànak?"
Ha egyszer már beállítottad, mit számít?"És még olcsóbb is? A fene tudja... "
Kizárólag a b8 olcsóbb, mint pl a Pana 55fz800, de ez is csak akkor, ha akciós.
"Mert minden panel-lel kapcsolatos hibás darabot eddig cserélte az Lg?"
Én is kizárólag ez miatt vettem volna LG-t, de aztán ...
mégsem, eddig még 
-
Sokszor a hibák nem a panelek miatt vannak, hanem a gyenge vezérlés miatt. Nem a panel minőségével van a gond (bár simán el tudom képzelni, hogy pl a Pana bármilyen selejtes, teszten épp, hogy átesett panelt nem vesz át), hanem a gyenge minőségű vezérlés miatt. Mást sem olvasni, hogy ez nem működik, az nem működik, itt van folt, ott nem élesek a színek. Én is már elgondolkodtam, hogy a fenének kellene olyan márka, ahol egyfolytában hibákról olvasni. És nem csak itthon, külföldi fórumokon is.
Én konkrétan azért sem vettem LG oled tv-t (nem panelt), mert a közelmúltban volt gondom újonnan vett (nem oled) LG tv-vel, ugyancsak vezérlési hiba lehetett. A garanciális ügyintézés pedig enyhén szólva nem volt zökkenőmentes.
Amúgy még jó, hogy megvesz valaki egy több százezer forintos tv-t és pl a panel, vagy a vezérlés megadja magát, cserélik a panelt, komplett tv-t. Ez nem valami különleges, dícséretes eljárás, hanem alap. Elvileg.A Panák meg működnek, nem kell vizslatni, hogy vajon kicserélgeti e a Pana Magyarország a fél tv-t.
Az LG-k olcsók és jó magyar szokás szerint az olcsót veszik meg. Ennyi. Az olcsó meg nem mindig jobb. Több százezres tv-knél meg pl nálam 50000 forint nem volt tétel. Az üzembiztosság sokkal fontosabb volt. Ezért az LG szóba sem jött, hiába olcsóbb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Okos Otthon / Smart Home
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Plazma TV topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vadiúj VGA-k!! Kamatmentes részletre is! Érdeklődj!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

mégsem, eddig még 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Vhiktor