Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
Locutus
üzenetére
Esetleg annyit tudok még terelni a dolgon, hogy nemrég újra volt nálam AMD GPU (notis mobil Vega), és kaptam az alkalmon, megpróbáltam CRU-val hozzáadni egy 60-120 FreeSync range-t az LG C8 EDID-hez (ha minden igaz, ez lesz jövőre a hivatalosan támogatott VRR range). A VGA driver elfogadta, de mikor elindítottam a Pendulum demót 1080p120-as Windows asztalról, akkor átvillogott a kép feketébe 60-120 közti fps-el.
Nem mint ha másra számítottam volna, de néha lehet kellemesen meglepődni (pl. azt sem hittem, hogy a B8-on működni fog az 1080p120 HDR, szóval lehet pozitívan "csalódni"). -
daneel_hu
addikt
válasz
Locutus
üzenetére
Konkrét kérdés volt, tehát illett rá válaszolni.

Amúgy a másik topikban is szóba került (pedig ott a késleltetés volt a főtéma), és valaki írta, hogy 3 éve van oled tévé az LG-nél.

Bizony már 2012 óta van, tehát a nyolcadik generáció készül idén megjelenni. (nem gondoltam volna én sem)
Reméljük a beégés-dolog már a múltté.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kés topik
- Napelem
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Arc Raiders
- Gaming notebook topik
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Exkluzív órák
- További aktív témák...
- MÉG OLCSÓBB Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor