Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
MrBazsi
üzenetére
Néhány hsz-el korábban lényegében én is ezt írtam: "szerintem az emberek nagy része észre sem veszi, a maradékból többség csak akkor, ha néz egymás mellett/után B8-at és C8-at is". De valóban hozzá lehet még toldani annyit, hogy "és ők is csak akkor, ha direkt hibákat keresnek, vagy már valahonnan tudják mit kell keresni".
Én már tavaly is kiszúrtam ezt a C7-en (még az említett filmjelenetet is beszúrtam már akkor is ide screenshot-ként), de ebben is benne volt, hogy közben műszerrel is méricskéltem, ezért könnyebb volt hinni a szememnek (ha két különböző elven működő műszer és a szubjektív érzékelésem is egybehangzóan azt mondja, hogy kicsit sötétek a szaturálsz színek, akkor valószínűleg tényleg azok).
Mindezek ellenére a C7-en is jobban élveztem a filmeket HDR-ben, mint SDR-ban (vagy ha úgy éreztem, hogy nem tett hozzá az élményhez egy 20+ éves film esetén a remaster, akkor sem volt rosszabb), még így is, hogy tudtam mit lehetne keresni és kritizálni. Összességében kellemesebb a látvány.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- LG OLED 65G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- LG OLED55G43LS Gyári Garancia Számlával
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vhiktor