Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Garry84: Sumák aprós?
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dadan01
senior tag
Az apple tv tudja a dv-t, de fotósorozatot nem mellékelek, mert nincs nekem olyanom
. Ellenben a hdr, dv, deep colour témában ha pontos válaszokat szeretnél, és még hajlandó is vagy kutakodni egy kicsit, youtube, hdtv test, Vincent Teoh videóit keressed. Van ami csak az apple tv rendes DV beállításairól szól, vagy összehasonlító tesztje két tévén hdr vs dv, és meg sok, hasznos cucc, xbox one x vs hdr, yt hdr bug.
Ezeket a köröket már lefutottuk szerintem, de ha győri vagy, megmutatom élőben -
claire78
senior tag
Nem elég, hogy Te nem tudod miről beszélsz, de azt se érted, értelmezed, amit más leír.
Leíartam egyértelműen, hogy tudja az ATV a DV-t. Az egyik fő "fícsöre". Saját meüjét és bármilyen filmet képes DV-ben kitolni.
Éppen az adott teszt-fájlt nem.Ahogyan már többen leírták, nincs az LG-nél választó kapcsoló a HDR beállításokra, automatikusan érzékeli.
Részemről veled a téma lezárva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Asus 16 ProArt 4K+ OLED Touch Ryzen AI 9 HX370 32GB 2TB Nvidia RTX 4060 8GB Studio Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest