Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vhiktor

Topikgazda

válasz 123xyz #116675 üzenetére

Camcoder kft volt aki visszajelzett, ők intézik. Semmi extrát nem tettem, megirtam amit bárki más is írt volna, csatoltam a képeket. Pluszban csak annyit irtam, hogy mivel foglalkozom. Ennyi.
    Szóval semmi extra. Néha egy szalember személye elég ahhoz hogy kicsit komolyabban foglalkozzanak vele, ugyanis ha leraznak akkor megy YouTubera a video a hibáról (eddig ezzel nem kellett énem, söt meg sme kellett említenem). :DDD

A legnagyobb siker eddig az volt, hogy degradálódott sony 590 projektort sikerült gariba cseréltetni egy xw5000-re. Itt is próbálták lerázni a tulajt és magát a hiba tényét meghazudtolni (hogy iylen nem is léátezik, illetve ők nem adják meg a kontraszt értéket, így arra nem lehet hivatkozni :U ), aztán mikor be lett nekik lengetve, hogy nyugodtan küldjék vissza optika blokk cserével, ami tudom hogy nem odlja meg a problémát, ki fogjuk mérni azonnal hitelesített referencia műszerrel, na erre inkább rögötn adtak egy új projektort. Sajnos az egyszeri vásárlóval nem mindig jó fejek, gondolom ki van adva, hogy ahol csak lehet menjen a spórolás, és ez minden márkára igaz.

Új hozzászólás Aktív témák