Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
123xyz
üzenetére
Camcoder kft volt aki visszajelzett, ők intézik. Semmi extrát nem tettem, megirtam amit bárki más is írt volna, csatoltam a képeket. Pluszban csak annyit irtam, hogy mivel foglalkozom. Ennyi.
Szóval semmi extra. Néha egy szalember személye elég ahhoz hogy kicsit komolyabban foglalkozzanak vele, ugyanis ha leraznak akkor megy YouTubera a video a hibáról (eddig ezzel nem kellett énem, söt meg sme kellett említenem).
A legnagyobb siker eddig az volt, hogy degradálódott sony 590 projektort sikerült gariba cseréltetni egy xw5000-re. Itt is próbálták lerázni a tulajt és magát a hiba tényét meghazudtolni (hogy iylen nem is léátezik, illetve ők nem adják meg a kontraszt értéket, így arra nem lehet hivatkozni
), aztán mikor be lett nekik lengetve, hogy nyugodtan küldjék vissza optika blokk cserével, ami tudom hogy nem odlja meg a problémát, ki fogjuk mérni azonnal hitelesített referencia műszerrel, na erre inkább rögötn adtak egy új projektort. Sajnos az egyszeri vásárlóval nem mindig jó fejek, gondolom ki van adva, hogy ahol csak lehet menjen a spórolás, és ez minden márkára igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED65B49LA AI 4K HDR 120HZ Smart Gaming 65" OLED TV!
- ÚJ, BONTATLAN Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- LG 83G4 - 83" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- PHILIPS 55OLED819/12 Ambilight 4K OLED Smart 144 Hz Gaming TV
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS ROG Zephyrus G14 - 14" WUXGA 144Hz - Ryzen 9 6900HS - 16GB - 1TB - Win11 - RX 6800S 8GB - HUN
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838, 100% Akksi
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

), aztán mikor be lett nekik lengetve, hogy nyugodtan küldjék vissza optika blokk cserével, ami tudom hogy nem odlja meg a problémát, ki fogjuk mérni azonnal hitelesített referencia műszerrel, na erre inkább rögötn adtak egy új projektort. Sajnos az egyszeri vásárlóval nem mindig jó fejek, gondolom ki van adva, hogy ahol csak lehet menjen a spórolás, és ez minden márkára igaz.
Vhiktor