Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: A végtelenbe...
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
válasz
Sasi001
üzenetére
Nekem úgy túl fényes, ha magason van a csúcsfény. Én azt szeretem ha paszteles, festmény-textúrájú a kép, nem "sugárzik" kifelé. Próbáljátok ki, sokkal "nyugodtabb" a kép közepes állásban. Illetve ez jót tesz a színfokozóval karöltve a színek teltségének is, mivel ugye nem dolgozik annyira a fehér led a fényerő miatt, sokkal teltebbek qd-oledesebbek a színek így. Érződik, hogy magabiztosabban hozza ki a színeket a panel, minden teltebb, erőteljesebb, mint magasabb fényerőn, jobb a dinamika.
Másik kérdésre válaszolva: az S95F bajnok, úristen hát egyik nap elindítottam a saját youtube appján (szóval nem PC-ről) az Avatár 3 imax hdr előzetest.... hát nem semmi volt. Gyári filmmakerben van teljesen, semmin sem változtatva, na de ennél azt is mondom, hogy nem is kell mert embertelen durva ez a fényerő és mellette a színek sem "fakulnak".
Mivel alapvetően PC-vel használom, nagyon hasznos számomra a 165Hz-es tudása is. A Switch 2 is rá van kötve, ott meg hatalmas game changer a game motion plus, ami azt csinálja, hogy az amúgy elég szaggatottan futó 30fps játékokat teljesen kisimítja. Olyan, mint filmeknél a mozgásjavítók, amik szappanoperásra csinálják a filmet, csak ez játékoknál. Nagyon jó, tegnap próbáltam a Crash team Racing végre játszhatóvá vált vele, olyan mintha stabil 60fps-el menne a 30 helyett. A matt felület brutál, nekem nagyon kellet, mert szembe van vele a másik tévé és mindig láttam, hogy asszony mit néz, de már nem látom, teljesen elfed minden tükröződést, teljesen festményszerű a kép textúra.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- LG OLED65B49LA AI 4K HDR 120HZ Smart Gaming 65" OLED TV!
- LG OLED 65 BX - 120Hz, 164cm, 4k - pixelcsík
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9480m - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Vhiktor