Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- CinemaVision plugin ismertető a Kodihoz
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
válasz
Partizan182 #11168 üzenetére
"Egyszerűen erre a sárgás színhőre masterelnek mindent"
Magyarul napfényre
A valóságban nincs olyan színtiszta fehér, mint amit a megjelenítők tudnak csinálni, kivétel ha olyan színhőmérsékletű fényforrás alatt állsz.
(#11171) xedamen: Értem, de a valóságban sincs másképp. Színtiszta fehéret ritkán látsz. Persze a TV-n az az előny, hogy úgy állíthatod, ahogy neked tetszik, a valóságot pedig nem állíthatod, úgyhogy hajrá, állítsd be, ahogy tetszik
-
xedamen
senior tag
válasz
Partizan182 #11168 üzenetére
Nyilván minden embernek más tetszik. Én nem szeretem ezeket a "mozi mód"-okat, olyan mintha egy szürke fátyol lenne a kijelzőn.
Nyilván nem Élénk üzemmódom fogom tolni, az gusztustalanul túl van szarturálva, de volt egy olyan gyári mód, hogy "eredeti" meg "otthoni mozi", eddig ezek jöttek be, fényerőt persze lejebb vettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- 10% tól elvihető BANKMENTES , KAMATMENTES , RÉSZLETFIZETÉS Legion Slim 5 16APH8 - Type 82Y9
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Fractal Design Core 2500 ADATA 600W
- Újabb 20db Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest