- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz
huszar90 #11106 üzenetére
A 100.000 óra az az idő, amikor a panel fáradásának következményeként a fényerő 50%-ot esik. Na most ha napi 10 órát használod minden egyes nap, akkor kiszámolható hogy 10x365x10=36.500 óra 10 év alatt ami bőven kevesebb mint amennyit megad az LG. De ahogy írták nem ez miatt lesz gond hanem más egyéb alkatrész miatt, de ez ugyan úgy meg van LCD tévénél is.
Az első valamire való tévémet 2014 decemberébe vettem 350K-ért, ma már sehol sincs. Ok hogy a mostani Sony OLED 65"-os és egy milla volt, és ezt nyilván nem 3-4 évre vettem, de nem merném kijelenteni hogy 10 évig ezt használnám ha működne. Ha 5 évet elmegy én már elégedett leszek. -
törölt tag
válasz
huszar90 #11106 üzenetére
10 évig hiba nélkül? Ez rengeteg idő. Ezalatt bőven fáradnak az alkatrészek, illesztések, bármi elromolhat. Az esély megvan rá hogy elmegy, akár tovább is, de biztos vagyok benne, hogy nem 10 évre tervezték, és itt már a kádgörbének azon a részén vagyunk, ahol növekszik a meghibásodás valószínűsége.
A drága tévé (telefon, autó, bármi) nem azért drága, mert tovább marad hibátlan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- TCL LCD és LED TV-k
- Path of Exile 2
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3510
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Prémium dizájn, AI-élmény a zsebedben 12/512 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest