Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
Latency
üzenetére
a tv neve oled65 a nas ds118 egyikben sincs speciális karakter. Nem az a baj, hogy szkenneli a hálózatot és nem találja, hanem nincs ilyen opció.
A régi samu távirányítón a source gomb megnyomásakor tv, hdmi, camera experience van, mikor kamera még nincs rádugva (és nem is lesz
), az új távirányítón még nem tudom melyik gyors gomb.., de mintha már ott is sikerült volna behoznom.Nagyon faja képe van a tévének, de nem gondoltam volna, hogy már az első nap szoftveres falak jönnek szembe.

Nincs opció sorba rendezésre, illetve áthelyezésre, a 140 csatorna 2..260 közötti számokat vett fel, jó, hogy az elején csak a hd-k vannak, pl sima m1 nincs csak m1 hd, stb, de hogy nem tudok gyorsan ráváltani a kedvenc csatornámra, ami eddig 1 számjegyű volt..
Az alvó módban kikapcsoltam az újrahangolást, azt hittem azért nem megy, de nem...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
), az új távirányítón még nem tudom melyik gyors gomb.., de mintha már ott is sikerült volna behoznom.
Vhiktor