Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
123xyz
aktív tag
válasz
DacMalac
üzenetére
Hisense tévét nem sokan választanak, mert a többség inkább az LG és Samsung vonalat preferálja. Valahol ez érthető is, mert az árkülönbség jellemzően nem olyan nagy, az ismertebb márkák megbízhatósága viszont ezzel szemben többet nyom a latban.
Nekem egyébként pont az van másfél éve, egy 48A85H, de érdemi információt nem tudok nyújtani róla, mert nem értek a technikához
(Pusztán ár/érték arány volt nálam a szempont, akcióban 270-ért árulták, miközben akkoriban a 42-es LG C2 mozgott leárazva 300 körül, ha jól emlékszem.)
Amúgy egy egyszerű qled VA tévét váltott, ahhoz képest egyértelműen ég és föld a sorozatok és filmek megjelenítése, még így is, hogy nincs kalibrálva a készülék. De pl játékra nem használom, bár elvileg ahhoz is vannak ilyen-olyan funkciók, amikre képes a tévé. Streaming szolgáltatók közül a Netflix, a Disney és az Amazon volt a 3 fő platform, de pont a hónapban megjelent a natív Max alkalmazás is, ami számomra jó hír (a SkyShowtime még hiányzik, ahhoz külső lejátszó kell.) Egyébként a panelt még az első néhány óra után néztem, minta videókkal, de különösebb elszíneződést vagy foltosodást nem vettem észre. Azóta nem is teszteltem újra. Összességében én elégedett vagyok vele, az előző tévémhez képest egyértelmű az előrelépés, extra igényeim pedig nem voltak
Ugyanakkor nincs összehasonlítási alapom, hogy a nagyobb márkákhoz képest mennyire állja meg a helyét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robogó, kismotor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen széket vegyek?
- Projektor topic
- Gyúrósok ide!
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG (OLED83C43LA.) 210CM 4K SMART 120HZ OLED ! AKCIÓ!
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Nothing Phone (1) / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Latitude 3301,13.3",FHD,i5-8365U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T480S i5 8350U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Pusztán ár/érték arány volt nálam a szempont, akcióban 270-ért árulták, miközben akkoriban a 42-es LG C2 mozgott leárazva 300 körül, ha jól emlékszem.)
Ugyanakkor nincs összehasonlítási alapom, hogy a nagyobb márkákhoz képest mennyire állja meg a helyét.
Vhiktor