Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
torma1981
veterán
Sziasztok.
Kíváncsi vagyok majd milyen lesz a LG G5. MLA panelt ahogy nézem elhagyták, de mindenki dicsérte. hogy milyen szép a kép, fényes a panel. Meg csökkenteni akarják az árakat és az MLA drága volt. Na majd kiderül kb 2025 márciusa körül.
-
torma1981
veterán
És mennyivel jobb?? Műszerrel látható különbség? De mindenki azt vesz amit akar, de régen nem az a név a Sony mint anno volt. Ez tény. Nem látok sehol statisztikát mennyi Sony csúcs tv-t vesznek gondolom nem merik leírni.
Külföldön sem kapkodnak utána. Anno amikor a G3-at vettem néztem ugye a S95C-t G3-at meg kíváncsiságból az A95L-t. Nagy nevek sem tudtak hogy dönteni. Szinte alig volt látható különbség a tv-k között. Normál ember észre sem veszi, akkor minek vegyen Sonyt? Hogy hencegjen a haveroknak? Abból már rég kinőt az ember. QD-OLED nem rossz, de az MLA panel sem. Ott sincs sok észrevehető különbség azért. Max, ha egymás mellet menne a kettő tv otthon, de ilyen úgy sem lesz. -
torma1981
veterán
válasz
Quadgame94
üzenetére
Háát ez a 98C855 engem is vonzana. Látom monitornak is egész jó. Fekete igaz nem OLED szint, de nagyon jó. Jól mutatna a 77G3 után a falon.

-
torma1981
veterán
válasz
szkutyi
üzenetére
Pontosan. Ha az ember nem elég tökös, akkor így járt. Teljesen igaz, hogy ki kell állni az ember igazáért. Nehogy már a bolt mondja meg mire cserélheti. Azért vagyunk sokszor itt ahol, mert nem áll ki az ember az igazáért.
#105027Celtis
Akkor nyugodjon bele? Nem Ő hibázott hanem a bolt. Nehogy már Ő járjon szarul. Ne viccelj már. Adja vissza a pénzt, pl a bolt és ne másik rosszabb tv-t ajánljon fel. -
torma1981
veterán
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Ezek szerint nem. Mást nem tudok én sem elképzelni.
-
torma1981
veterán
válasz
Quadgame94
üzenetére
Öhh én sem értem.
Mi benne a jó? -
torma1981
veterán
válasz
alaves
üzenetére
Pontosan. Ha 3x lesz hibás pl a kijelző akkor a vételárat visszatérítik. Vagyis kapsz egy csereutalványt amit be kell vinned ahol vetted a tv-t. Ott pl visszaadják az árát, nem vagy köteles levásárolni. Nálam pl Telekomos volt a tv. Bevittem, és felajánlottak egy 55-ös tv helyett egy 65-öst.
Még magasabb osztályt is. Persze, hogy elfogadtam. 
-
torma1981
veterán
válasz
elektrotank
üzenetére
Nem. Csak a 120Hz-t tudja.
-
torma1981
veterán
válasz
Kiratheonly
üzenetére
Jaa az jogos akkor. Régebben nem volt bent az Alza a honlapon. Akkor nem is akartam ott venni, mert nem gyári garis. De így már azt hittem az.
-
torma1981
veterán
válasz
Kiratheonly
üzenetére
De nem értem az Alza is hivatalos LG partner. Fent van az LG honlapján is. Akkor miért nem él a méltányosság?
-
torma1981
veterán
-
torma1981
veterán
válasz
pkaresz
üzenetére
Persze, hogy nem úgy veszi az ember, hogy tönkre megy, de hidd el nagy az esély rá. Nem véletlen, hogy rendes garancia nélkül nem veszünk semmit. Aki veszi az utána ne csodálkozzon. Ez minden termékre, szolgáltatásra igaz. Nem a termék sokszor a drága, hanem, hogy milyen a support mögötte.
-
torma1981
veterán
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Hol írt C3-at? G3-at írt.

-
torma1981
veterán
válasz
Quadgame94
üzenetére
Azért sokkal több az ellenpélda a Samura. Nézz utána akár más fórumokban is. Az LG-re max pár ellenpélda van. Sokkal jobb a hozzáállása, mint a Samunak ez tény. Pedig rengeteg tv-t az LG. Samu meg csak pár éve árul OLED tv-t. Ezért nem is vettem Samut inkább LG, mert a mai világban létfontosságú a szerviz kérdése, hozzá állása.
-
torma1981
veterán
válasz
Quadgame94
üzenetére
Nem adja át. DV tartalmakat nem kezel. Letöltés nélkül nem lesz jó.
-
torma1981
veterán
válasz
PhoenixSzG
üzenetére
Mi ez a 3 nap? Gondolom neten rendelted, mert a telekomtól nem lehet elhozni a boltból. Akkor 14 napod van elállni. Sosem értettem miért kell a boltban venni rögtön, ha már mindenhol ott helyben appon, telefonon keresztül rögtön le tudod adni a rendelést, és ott helyben átveszed. De az már netes rendelésnek minősül, és 14 napod van. Sok helyen már nem is 14 nap hanem 30 nap. Amúgy valóban kellemetlen. Sajnos ez szervíz.
-
torma1981
veterán
válasz
Black Dragon
üzenetére
Nem véletlen találtál ki a redőnyt. Ki az aki full fényben akar tv-ni és utána panaszkodik?? Elég életszerűtlen a helyzet ezt te is érzed nem?
-
torma1981
veterán
válasz
Black Dragon
üzenetére
Kíváncsi vagyok mit mondasz.
Tesztek alapján nem sokban mást mint az S95C volt. Ahogy nézem szinte minimális előrelépés, ha van az idei tv-k között. Akár LG akár Samsung. Viszont árban a Samu jobb most jóval mint az LG. Szerintem hamar viszi le az LG a G4 árát, mert nem viszi senki sem. -
torma1981
veterán
válasz
Black Dragon
üzenetére
Látom tényleg.

-
torma1981
veterán
válasz
Black Dragon
üzenetére
Kint adnak hozzá projektort is?
-
torma1981
veterán
válasz
Malfroy
üzenetére
De van 40K előrendelési kupon +5%+10% kupon. Én ha valakinek pl egy gagyi 43 colos LCD-je van akkor már simán megéri a beszámítás. Főleg, hogy írják, hogy nem is kell beküldeni. Nagyon jó ár 980k-ért ha nem kéred a beszámítást. De azért a teszteken nem sokkal jobb ahogy néztem mint a tavalyi C széria. Sajnos az S90D ára nincs kint. Az még jobban megérheti.
-
torma1981
veterán
válasz
Quadgame94
üzenetére
Én a helyedben még a 77G2-tőt nem vetném el. Ugye 5 év panel garancia. Jó árban is van, meg a szerviz sokkal jobb mint a Samunál. 65G3-rom kicsi a többihez képest.
-
torma1981
veterán
válasz
pn4hvq
üzenetére
Én meg pont azt mondom, hogy akinek pl 77-es tv van azt pont nem talpra teszi. Az már a súlya, mérete miatt is sokkal biztonságosabb a falon, mint egy instabil állványon pl. Kisebb tv-k az okés, de ekkorát már tuti a falra tenném csak. Már lehet 65 colosat is. Külföldi tesztelők is szinte mind a falra teszik fel otthon a tv-t.
-
torma1981
veterán
-
torma1981
veterán
válasz
Quadgame94
üzenetére
Jogos. A G3-rom MLA és az még nem volt előtti időkben. Én nagyon megvagyok elégedve vele. Eszméletlen képe van. És ennyire homogén kijelzőm sosem volt még. És ez 77-es méretben. Tökéletes szürke. Semmi folt, el színeződés, stb.
-
torma1981
veterán
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Nemrég volt 900k az Lg.hu-n kuponnal a 77G3. Most egy ideje nincs is. Ki tudja mikor lesz utoljára. Lehet kevesebbet is gyártottak mint anno a G2-ből. Én a helyedben lecsapnék rá. Ahogy írtátok nem hiszem, hogy lesz 750k-ért 77G3-rom. Vagy max jövőre ilyenkor, de addig ki tudja mi lesz.
-
torma1981
veterán
válasz
Malfroy
üzenetére
Holnap ha otthon leszek megnézem neked pontosan mi kell hozzá. Ha jól láttam alap tipli, csavar is van hozzá. Valamennyire állítható vízszintesen a tv. Pár fokot.
A gyári ahogy mondod elég különleges. Nem olyan mint a másik fali konzolok. Főleg ugye, hogy ez teljesen a falhoz simul. Amúgy nagyon masszívnak tűnik.
-
torma1981
veterán
válasz
Little_Gaara
üzenetére
Hidd el az OLED más világ. Nekem 77G3-rom van most, de előtte 2027 óta OLED van. Eszméletlen na.
-
torma1981
veterán
válasz
Little_Gaara
üzenetére
-
torma1981
veterán
válasz
Little_Gaara
üzenetére
Gondolom nem Itthon élsz, ha eurót mondod végösszegnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Sokkal jobb HDR-ben.
Ezzel nem lehet eladni csak a nevet. És de nagyon fontos az ár/érték arány.
))

Én csak utánad töltöm le, ha minden rendben.