- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kisszaboo
junior tag
válasz
Pro Koryak #71294 üzenetére
Nagyon szép a jól beállított HD adás rajta. Nekem UPC kártyám van hozzá .
-
Kisszaboo
junior tag
válasz
BoneDragon #71291 üzenetére
Mi a kemény? TV adás+ youtube? Van Blu Ray lejátszóm....
-
Kisszaboo
junior tag
Ezek szerint igen. A 7354- es Philips LCD tévém 1 év után produkált egyszer, és tegnapig ilyen fagyást....( Remélem nem szívat meg.....a 7354- et szerencsére foglalózták, és kedden vinnék el....addig ezt meghajtom....ha ezt többször produkálja....nem is akarok belegondolni...)
-
Kisszaboo
junior tag
[kép]
Megjött. Meglátjuk. 805.
-
Kisszaboo
junior tag
válasz
bnorci71 #70929 üzenetére
Dolgoztam gyártásban.....A 805 - öt megrendeltem az Edigital oldalán....Átkerült az Emag fiókomba....áttették....kiderült, h a Magyar Posta hoznà ....kiderült, h nem tudják mikor....holott a fiókomba az van , hogy a mai nap szállítják....lemondtam a fenébe az egészet. Közben a használt piac behalt. Az Philips LCD tévém ( 1 éves), kvázi eladhatatlan....Kiszálltam. Így legalább nyugalom van....( Az hiányzott volna még, h vmilyen hibás darabot fogok ki....és bohóckodni vele.....)
-
Kisszaboo
junior tag
válasz
wyll358 #70912 üzenetére
Én is megértem , amit írsz. A bibi az , hogy k.rva drága tévéknél azért mást várna az ember. Túl sok a hibás darab....és ennyi pénzért valóban kényelmet várnék el. Nem pedig javítgatást, visszaküldést, szoftver-bohóckodást....Szarakodni újabb futárral...újabb készülékkel....kicsomagolni- becsomagolni ezeket a nagy dögöket.( 65").... Szabit kivenni....Ezek nem prémium tévék. És nem maximálisan ellenőrzött példányok....hogyan jönnek ki a gyárból? Régen ilyenért kezet törtek.le....Most is azt kellene. Nálam nincs hibás bontatlan TV. Csak ócska MEO....
-
Kisszaboo
junior tag
válasz
nagyzsozso65 #70898 üzenetére
Mint rádió- TV műszerész: +1
-
Kisszaboo
junior tag
válasz
nagyzsozso65 #70892 üzenetére
Az igen....borzasztóan sajnállak. Ez elképesztő. Szégyellheti magát a gyártó. Ekkora blama, kellemetlenség. És nem is újracsomagolt volt..... 500 ezer ft. Én átveszem a 805- öt....ha az is ilyen...kitérek a hitemből.....
-
Kisszaboo
junior tag
válasz
fullpower88 #70855 üzenetére
[link] Parancsolj!
-
Kisszaboo
junior tag
válasz
nagyzsozso65 #70829 üzenetére
Ez nem igaz....számítottam rá
Akkor jön a 805....hogyan javult meg a szoftver??
-
Kisszaboo
junior tag
válasz
nagyzsozso65 #70810 üzenetére
Szépen becsomagolod? Sérülésmentes lesz?
-
Kisszaboo
junior tag
válasz
gangstagergo #70753 üzenetére
Pedig az. Anno 37" - ról indultam. 12 éve. Most 65- nél kisebb nem lehet. A max. nekem vhol 75".
-
Kisszaboo
junior tag
válasz
Elektrosokk #70690 üzenetére
-
Kisszaboo
junior tag
válasz
Pro Koryak #70687 üzenetére
Philips 65 PUS 7354 van. Marad.
-
Kisszaboo
junior tag
Nem segíteni kell, (persze köszönöm a segítőkészségedet ) , hanem makulátlan tévéket gyártani. Itt van a gond. Fél millióért, bármily furcsa, de zéro tolerancia van. Oled. Isten királyként kezeltem eddig. Most mélyen beleásva magamat, illetve ezt a fórumot is visszaolvasva....azért döbbenetes hibák vannak. Nagyon meglepett., mondanom sem kell.... És nem is márka specifikusak.
-
Kisszaboo
junior tag
[kép] Ennek vajh mi a baja? Miért küldték vissza? Az ára jó lenne ...
-
Kisszaboo
junior tag
válasz
gangstagergo #70628 üzenetére
Nem tudom. Remélem nem. Ha igen, egy életre elfelejtve. Mielőtt lecsesztek ...rengeteg Blu Ray filmet nézek. Fizikai lemezt.
-
Kisszaboo
junior tag
válasz
gangstagergo #70625 üzenetére
Persze nem TV adást ( jó minőségű HD) néztél....
-
Kisszaboo
junior tag
válasz
Pro Koryak #70600 üzenetére
Úgy lesz.Ami érdekes, h itt Oleden senki nem néz televíziót?
-
Kisszaboo
junior tag
válasz
Elektrosokk #70591 üzenetére
Nincs kedvem kísérletezni vele. Nem egy mobilteló, amit csak úgy visszaviszek....talán a 805 lesz.....arról egy negatívat sem olvastam...vagy maradok az LCD-nél. Úgy sem eladható árában....
-
Kisszaboo
junior tag
válasz
blakey #70569 üzenetére
Bocs. Azért csak egy 500 ezres tévéről van szó. Bontatlan, vadiúj készülék. 1 hét alatt, ha nálam is ilyet megcsinál....visszaküldöm. A szervíz tud vmit valszeg . Te, hogy gondolod egyébként? Te megtartánád?....kínlódsz vele 1 hónapot...majd szervízbe küldöd....utána 1 hónapig ott csücsül....vmi nem kóser.....
-
Kisszaboo
junior tag
Sok TV műsort nézek a tévén....a különféle logókkal mi a helyzet a beégés kapcsán? Van vmilyen praktika ez ellen?
-
Kisszaboo
junior tag
Világos környezetben való tévézésről olvastam negatívumot az Oled kapcsán. Kinek , milyen tapasztalata van erről?
-
Kisszaboo
junior tag
Úgy néz ki, h az utolsó Philips 65 Oled 705- öt sikerült megcsípnem az Edigitalnál. 417.900 ( kuponnal). Remélem, h nem lesz csalódás, a Philips 65" 7304 után.
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adobe Photoshop
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- További aktív témák...
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xbox Ultimate előfizetések
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest