Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeneraL_XTX
veterán
Igazából mindhárom ugynaz az első gnerációs qd oled paneles monitor, a szöveg a pixel elrendezés miatt lehet problémás ezeken, engem mondjuk nem zavart mert nem láttam. Nekem samsung volt, a szervízzel eléggé megjártam és általánosságban sincs a samsung szervíznek jó híre, sztem marginális különbség nincs köztük a szolgáltatások lehetnek eltérőek az alapján válassz magadak egyet.
a gigán van pl kvm switch meg 18w-os usb power delivery, a samsungnak meg ilyen fura hibrid tv tizen os menüje van, van benne wifi meg letölthető alkalmazások (netflix hbo stb) plusz távirányító is van hozzá
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- GTA VI
- Path of Exile (ARPG)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- Vezetékes FÜLhallgatók
- BestBuy topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Samsung S27R350FHU 27 IPS monitor kiváló állapotban!
- DELL P2714H "27 colos kalibrált IPS panellal rendelkező monitorom eladó tökéletes állapotban!
- 27% SZÁMLÁVAL! LG Ultragear 38GL950G-B Gaming IPS Monitor! 3840x1600 / 175Hz / 1ms / G-Sync
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Eladó 28" ASUS TUF Gaming 4K, IPS, UHD, 28", VG289Q
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Skynet258