- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lizard0828
tag
Nekem most a hetekben volt szerencsém mindkét felülethez. (ASUS ROG Swift OLED PG27AQDM VS Philips Evnia 27M2N8500 Oled)
Nekem a matte egy kicsit fàtyolosabbnak tűnt,ha ràment a fény veszít a kontrasztból és matte mivoltàból adódóan nagyobb felületen szórta szét a bejövő fényt
A jelenleg hasznàlt Glossy,sokkal kontrasztosabb marad fény hatásàra,viszont egy az egyben làtod mi tükrözödik ha sötét a tartalom amit nézel,ez màshogy tud zavaró lenni.Ha tudod szabàlyozni a fényt akkor én a glossy-t javaslom,mert alapvetően élesebb kontrasztosabb képet tud megfelelő körülmények között adni.Ha viszont nehézkes a fény megoldanod akkor matte.
[link] -
Skynet258
Topikgazda
Szerintem a Glossy szebb, kontrasztosabb mondjuk úgy, de ha olyan helyen használod ahol tükröződhet benne valami, akkor az garantáltan agyvérzés.
Nekem glossy van de én messze vagyok az ablaktól.
Ha majd olyan bevonatot kapnak a glossy kijelzők mint a S25 Ultra (meg az S24 Ultra is már olyan volt) akkor lesz a jó világ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest