Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Stand up és én
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lizard0828
tag
Nekem most a hetekben volt szerencsém mindkét felülethez. (ASUS ROG Swift OLED PG27AQDM VS Philips Evnia 27M2N8500 Oled)
Nekem a matte egy kicsit fàtyolosabbnak tűnt,ha ràment a fény veszít a kontrasztból és matte mivoltàból adódóan nagyobb felületen szórta szét a bejövő fényt
A jelenleg hasznàlt Glossy,sokkal kontrasztosabb marad fény hatásàra,viszont egy az egyben làtod mi tükrözödik ha sötét a tartalom amit nézel,ez màshogy tud zavaró lenni.Ha tudod szabàlyozni a fényt akkor én a glossy-t javaslom,mert alapvetően élesebb kontrasztosabb képet tud megfelelő körülmények között adni.Ha viszont nehézkes a fény megoldanod akkor matte.
[link] -
Skynet258
Topikgazda
Szerintem a Glossy szebb, kontrasztosabb mondjuk úgy, de ha olyan helyen használod ahol tükröződhet benne valami, akkor az garantáltan agyvérzés.
Nekem glossy van de én messze vagyok az ablaktól.
Ha majd olyan bevonatot kapnak a glossy kijelzők mint a S25 Ultra (meg az S24 Ultra is már olyan volt) akkor lesz a jó világ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Monitorkalibráló eszközök
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ford topik
- World of Warships
- DOOM - The Dark Ages
- Számotokra mi volt az év játéka 2025-ben?
- További aktív témák...
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nekem glossy van de én messze vagyok az ablaktól.
Skynet258