Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jackal2
senior tag
Thieye T5 Edge AV OUT-ját használta már valaki? Ha igen, hogyan?
Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu
-
Jackal2
senior tag
Láttátok az új Eken kamerákat? H6S és H5S, 4K 30 FPS mellett stabilizálnak. A kérdés az, hogy ha nem látok hardver leírást, akkor valamilyen szoftveres teszterrel nem lehet kiolvasni ezeket az infókat a kamerából?
-
Jackal2
senior tag
Ezen olyan sok nem jön át. Én csináltam két hete Gerlitzenen menet közbeni verziókat és kifejezetten szar volt a stabi. Igaz nem dolgoztam meg utólag, lehet az segített volna. Ráadásul hideg is volt és melegszik a kamera emiatt rohadtul párásodott, de mondjuk ez a nedvességfelszívó cuccokkal azét kivédhető.
-
Jackal2
senior tag
Megtaláltam Thieye T5 Edge hardverét:
- chip: Icatch V50
- szenzor: Panasonic MN34112Plusz rájöttem, miért nem látod aktívnak 4K-nél a stabilizálást: ha bekapcsolod a distortion correctiont, akkor nem tud stablizálni 4K-ban. Vagy vagy...
[ Szerkesztve ]
-
Jackal2
senior tag
Itt van nálam egy Thieye T5 Edge de az istennek nem tudom kideríteni milyen hardver van benne. Stabilizál 4K 30 FPS-t, szóval talán Hisilicon? A szenzor 14 Mp de mi? Ötlet?
-
Jackal2
senior tag
-
Jackal2
senior tag
válasz norberto9 #2098 üzenetére
Ezt nem tudom, de az perdöntő nálad?
Más:
- felraktam egy Firefly 8S vs. Elephone Rexso 1080p 60 FPS vidit (itt van stabi, feltettem az előzőleg javasolt V0.69-es firmwaret, de a mod1-et nem)
- ugyanez 4K 30 FPS-ben, Firefly stabi nélkülKi melyik kamera képét látja szebbnek? Számomra eléggé közel van a kettő, de az Elephone kicsit túlszínezi a képeket.
Gimbal témában pedig a Zhiyun Rider-M-et néztem ami sisakra, hámra, sőt még csuklómountra is felszerelhető. Ezzel van valakinek tapasztalata?
-
Jackal2
senior tag
válasz FrankóStein #2096 üzenetére
Bameg, ezek az előző hozzászólások...
-
Jackal2
senior tag
válasz FrankóStein #2094 üzenetére
Jó, csak az a szokatlan, hogy ha már tudja a hardver, miért nem tették bele. Eddig nem láttam még egyetlen akciókamerát sem, ahol kizárólag egyetlen felbontásban működik a stabi, nekem ez furcsa, pedig már volt nálam vagy 20 különböző. Ezért lepődtem meg.
Hozzászólásokat meg checkolom.
Nálam egyébként V0.67-ig ment az appos update. Amikor kibontottam, egyből rátoltam és gond nélkül leszedte a netről és feltolta rá.
[ Szerkesztve ]
-
Jackal2
senior tag
Ez nem rossz, próbáltam egy Zhiyun 3 tengelyes gimbalt csak azzal az a gond, hogy ugye az nyélen ül és emiatt tartani kell, szóval egy taknyolásnál tuti hogy oda lesz a cuccos, viszont az három tengely, mondjuk elég lassan kompenzál ki, sétához viszont tökéletes. 20K körül volt GB-n, de végül nem vettem meg, mert nagy.
-
Jackal2
senior tag
válasz FrankóStein #2064 üzenetére
Az a baj, hogy ez az uccsó firmware, ami elérhető az oldalukról, ha jól emlékszem a 0.67-es. De mond, ha tudsz újabbat, a link is jöhet.
Tudom, hogy kicsi hozzá a lapka, na de 720p-ben miért nem csinálja? ugyanis nekem CSAK 1080 60FPS-sel hajlandó bármit is stabolni, semmilyen más felbontásban nem...
-
Jackal2
senior tag
válasz FrankóStein #2061 üzenetére
Oh ez elég király. A másik a szilikát golyók, amiket pl. cipődobozba tesznek, az is jó megoldás lehet.
Gimbalra nincs valami ötlet? ami képes akciókamerát fogadni és kibír egy kiadós síelést?
-
Jackal2
senior tag
Sziasztok, csináltam néhány vidit Elephone Rexso vs Firefly 8S 90 FOV témában. Lehet azzal kezdeni valamit, hogy a YT ne ölje meg a részletességet és ne tömörítsen mindent halálra?
Plusz keresek nagyon sok rezgéssel járó sportokhoz (lásd síelés) akciókamera+gimbal kombót. Ami nekem fontos:
- minél kevesebb rezgés vagyis jó EIS/DIS mindenféle felbontásnál
- jó színek és magas részletesség
- nagy látószög, mert sikeresen kimozgunk mindig a képből
- ne párásodjon nagyon a tokban (de lehet kiteszem nyitott tokba, mert úgy egyszerűbb)Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Kutya topik
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest