Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
norberto9
aktív tag
válasz szivacs1987 #3450 üzenetére
Yi Discovery,kb 15.000.Az árukeresőn találsz róla felhasználói véleményeket
[ Szerkesztve ]
-
norberto9
aktív tag
válasz szivacs1987 #3452 üzenetére
És külön rendelni nem tudsz?
-
Higi
csendes tag
Sziasztok!
Itt kérdezek először, mivel a kamera is "innen" van. Szóval már jó rég megvan az Eken H9 és szeretném egy kicsit tupírozni a felvételeket, konkrétan szeretnék rá HUD-ot rakni. Olyasmit mint a mellékelt videóban.:
[link]
Hogy lehet ezt a legolcsóbban megoldani? Eddig amivel kísérleteztem: Futam alatt mobil a zsebben, abban gps tracker elindít, futam végén leáll, később meg nem nevezett programmal összerakom a videót és az adatot, és az eredmény mindig jó szar. Szóval minden eddigi próbálkozást kukáznék, és kérnék segítséget, hogy ezt mások hogy oldják meg. (remélem nem az lesz a válasz, hogy vegyek GoPro-t)Köszönettel:
Higi
[ Szerkesztve ]
-
Peti78
őstag
Firefly 8 SE-hez tudtok valami jóárasított gimbal-t?
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
papas025
csendes tag
válasz Retroger #3449 üzenetére
Szia!
Nekem volt sj4000 wifi-m és most sj8 prom.
Mindkettőben video-lapse és photo-lapse. Sj4000-nél már nem emlékszek pontosan, de a 10 mp biztosan volt, sj8-ban van 10-30mp is. Mindkettő működik külső tápról.
Mobillal is kapcsolódik mindkettő, viszont video-lapse és photo-lapse funkció működése közben az élő képet nem lehet látni a mobilon. Elindítás előtt látod a képet, beállítgatod mobilon, majd a record megnyomása után a kép megszakad és csak megállítani tudod a felvételt.Azt nem tudom, h a többi kamera hogyan működik, de gyanítom azok is hasonló módon.
-
v3g374
tag
válasz Krix CS 1.6 #3442 üzenetére
Szia,
A posta szerint már a városban van a csomag, kis szerencsével Hétfőn megkapom. -
gamesoft
csendes tag
Sziasztok!
Pénteken kaptam meg a ThiEYE T5 kamerámat. Legújabb firmware van benne. Képe szép, nem fagy. Töltés gondom van vele. Ha rádugom töltőre bekapcsol és halványan világit a piros led. Leírás alapján ennek ki kellene kapcsolnia ha feltöltött. Egész éjjel töltőn volt, nem kapcsolt ki. Nem is töltött semmit bele. Kikapcsoltam a kamerát töltés közben, a piros led továbbra is világit. Szintén nem kapcsol ki és nem tölt semmit. Ha töltőre dugom, azt mutatja, hogy teljesen zöld akku kis villámmal. Töltés nélkül eddig zöld akku lefelé menő csíkkal, majd piros akku mikor lemerült. Most fehér akku áthúzva, mintha nem is lenne benne akku, pedig arról megy. Két kábellel, két töltővel próbáltam eddig. A kamerát egyszer használtam eddig, akkor jól jelezte az akkut, kb. fél óra felvételt bírt ki, de gyárilag nem volt teljesen feltöltve. Mit csinálok rosszul?"A pénz jön és megy, ám a szeretet, a megbecsülés olyan valami, amit ha egyszer elveszítünk, csak fáradságos munkával lehet visszaszerezni." Bud Spencer
-
silvergod
őstag
Sziasztok!
Akciókamerát vennék max 20eFt-ig.
Legtöbbet autóban dashcam-ként lenne használva,és néha máshol is.
Két típust néztem.
ACME VR301
LAMAX Action X3.1 AtlasEzek közül melyik lenne a jobb? van ebben a kategóriában jobb esetleg?
Köszi
Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
gamesoft
csendes tag
válasz gamesoft #3461 üzenetére
Rájöttem, nem tölt. Külső töltővel tudtam kipróbálni, azzal egy óra alatt feltöltötte. Ha más baja nem lesz akkor nem küldöm vissza.
"A pénz jön és megy, ám a szeretet, a megbecsülés olyan valami, amit ha egyszer elveszítünk, csak fáradságos munkával lehet visszaszerezni." Bud Spencer
-
M3aN
senior tag
Sziasztok! Yi Discovery készüléket nézek, számomra szerintem meg is felelne, viszont nem találok hozzá pótakkumulátort. Van tapasztalat ezzel kapcsolatban, vagy nem is cserélhető?
-
v3g374
tag
válasz Krix CS 1.6 #3460 üzenetére
Szia!
Tegnap érkezett meg. Elvileg minden OK, de még nem próbáltam ki. Micro SD kártyára várok, utána kipróbálom! -
szivacs1987
aktív tag
Sziasztok
Erre a Xiaomi YI Kéz rögzítő-re fel lehet tenni a SJCAM SJ4000 sportkamera szettet valahogy?
Gigabyte B450 Aorus Pro ● R5 3600 allcore 4,2GHz 1,31V ● Asus ROG Strix RTX 3080 V2 White OC Edition
-
papas025
csendes tag
Sziasztok!
SJ8 Pro-nál hogyan lehet azt beállítani, h ne csak 20 perces felvételeket tudjon csinálni?
Sima videónál is max 20 percet tud, illetve video-lapse-nál is. Aztán 20 perc után új fájlt kezd el. -
veterán
-
v3g374
tag
válasz Krix CS 1.6 #3467 üzenetére
Szia! Sikerült kipróbálni? Szerinted milyen a képminősége? Tegnap kipróbáltam lakáson belül, de nem volt túl meggyőző, ma reggel rátettem a bicajra és munkába menet és hazajövet csinálok egy felvételt, talán az jobb lesz.
Eddig SJ4000-et használtam, de sok különbséget nem látok hozzá képest (lakáson belül). Nagyon szemcsés a kép pedig 4k 60fps.
Most 4k 25fps illetve 4k 30fps EIS ON-nal próbálkozok.Másik, hogy piszkosul melegszik.
Ez kicsit panaszkodós lett, de amúgy jó a cucc. Csak a melegedés aggaszt egy kicsit, a 40 fokos nyári hőségben, a házában nem tudom mennyire fogja bírni. Még a leírásban is azt írják, hogyha túlmelegedett, akkor kapcsoljuk ki és várjunk egy kicsit.
-
papas025
csendes tag
Szia!
Sztem a gyári beállításokon kell változtatni. Én a 4k helyett inkább 1080p 60fps-t használok, mivel nincs 4k-s megjelenítőm, de majd lehet próbálgatom azt is, hátha 1080p-s megjelenítőn is lesz változás.
Az élességet hagytam Standardan, a minőséget felvittem Fine-ra. Így próbáltam kocsiban, napsütésben és fullhd tv-n szép képe volt, bár lehet ISO-val még lehetne finomítani.
Majd még az ISO-n és az EV-t fogom tesztelgetni, h melyik a jobb, de ez az a két érték ami minden fényviszonyban változik.
Úgy gondolom, h Nálad a szemcsésedés az ISO beállítás miatt van. Meg kell próbálni a gyári MAX6400-as értéket lejjebb vinni vagy fixre beállítani.
Ha valakinek van vmi tuti beállítása sj8 pro-ra, ne tartsa magában! -
apholyon
aktív tag
Mindenképp írd le a tapasztalatokat!
Én a rengeteg fórum és teszt után a kinézett SJ5kx elite után a H6S-sel szemezgettem, majd a ThiEye Edge-et nézegettem, most meg SJ8 Pro-n gondolkodok. Sajnos mindegyikre jönnek a negatív tapasztalatok... így már tényleg nehéz dönteni.@Norberto: mit vettél helyette?
Ha a dolgok nem fordulnak jobbra, hát majd balra fordulnak... :)
-
BITBOYS
addikt
válasz norberto9 #3478 üzenetére
Nem vagyok egy professzionális felhasználó, így azt mondanám rendben van és nem túlszaturált. Még annyira nem nyúztam, de nappal nagyon jó videót készített 4k60p-ben. Nem zajos egyáltalán az én szememnek.
Ha tudok rakok fel teszt videót, mivel még tényleg nem volt időm játszani vele. -
papas025
csendes tag
Sziasztok!
Sj8 pro-nál használt valaki custom firmware-t? Lehet ez megoldaná a zavaros felvételeket.
Magasabb bitrate-t is tud, mint a gyári fw.Én kipróbálnám, de nem tudom, ha felteszem akkor a gyári fw-t ugyanúgy vissza tudom rá tenni vagy esetleg vmi trükkel lehet csak?
-
PTomi92
aktív tag
Sziasztok!
Maximum 40 ezer forintig melyik kamera a legjobb vétel?
SJCAM SJ6, esetleg Lamax 8.1? Esetleg más?
Az SJ6 esetében a csomaghoz adott vízálló tok mennyire vízálló? Kb 1 méterrel a víz alatt lehet képeket készíteni vele? Vagy csak esőálló a tok? -
papas025
csendes tag
válasz papas025 #3483 üzenetére
A választ megadom magamnak: Igen, minden probléma nélkül vissza lehet tenni a gyárit.
Gyári fw full hd 60 fps kb 18 MB/s
Moddolt fw full hd 60fps kb 35 MB/sMost fent hagyom a moddolt fw-t, tesztelgetem ezzel is.
Bár nekem a gyárival se volt gondom, de hátha meglátom, h ezzel tényleg jobb-e -
Reggie33
újonc
Ugyanezt tapasztalom én is ..
Olyan szemcsés videót készítet a lakásba 4k 30 fps mellet nem hittem a szememnek.
Átraktam FHD ba még rosszabb lett kockás kép.
És nálam is melegszik nem kicsit.
Tegyük hozzá lámpa fény mellet lőttem a videót de akkor is na.
Néztem csomó videót éjszakai illetve sötétebb szobákba ott közel nem volt ilyen szar a minősége. -
t72killer
titán
Egyelőre egy fagyásmentes FW-rel is kiegyeznék... De a hardware-től se estem hanyatt, a béka s.gge alatt 5 szittel tanyázó állókép minőség (kb gyengébb a 6éves sgs2 telefonomnál!) sem egy acélos szenzorról tanúskodik, nekem nagy csalódás a kamera.
Ja, és igaz, nagyon nem erőlködtem vele, de a streamelést nem sikerült megoldani - miközben öles betűkkel virít a dobozon, hogy live stream verzió .
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
t72killer
titán
válasz BITBOYS #3490 üzenetére
Kodek és firmware is gyanúsított azért: a telefonok is ekkora v kisebb szenzorokkal dolgoznak, mégis sokszor jobb a beltéri képük. De sajnos felhasználóként ezeken se tudunk változtatni.
De persze simán használhatnak 10éves, raktárfenékről bányászott szenzorokat, amik gyászosak iso-ban, a kínaiaknál sose tudni...
Az mondjuk tuti, hogy minőségi 4p60-hoz alap egy 1"-os szenzor és egy minőségi 100Mbps kodek, ezt az akciókamerák nem tudják.
[ Szerkesztve ]
-
BITBOYS
addikt
válasz Reggie33 #3494 üzenetére
Pedig érdemes lett volna.
Yi 4k Plus nappal olyan videót készít 4k60p-be, hogy szinte lemászik a téma a kijelzőről. Tű éles és teljesen zajtalan a kép.
Este természetesen itt is jön a zaj, de megfelelően beállítva nincs rá panaszom. Még kezdetleges asztrofotót is készítettem vele, ekkor viszont rendesen be kell állítani a záridőtől kezdve mindent.
Mondjuk ez azért drágább, és ahogy írtam teljesen más SoC van alatta. -
t72killer
titán
Nekem van pár éve egy öreg harcos hero4black - sose hagyott cserben, és jobb képe van, mint ennek a 4évvel "modernebb" kínai vacaknak. Ez van, kicsit drága tanulópénz volt, ha lesz türelmem+időm, megcsinálom usb-s üzemmódúra.
-
lehella
senior tag
Bekapcsolási problémája (akksi ki és berakás kell neki) van esetleg másnak is a SJ8Pro tulajok között?
www.taplalkozastanacsadas.hu -> "Edd magad soványra"
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- RAM topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?