Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boby629
csendes tag
válasz Krix CS 1.6 #3321 üzenetére
Én azt a gépet használom, de nem a legújabb firmware-val, mert én is várom a tapasztalatokat, hogy ki hogyan véleményezi nekem viszonylag fagyások nélkül működik, néha wifi módban fagy be, de a videózás, fényképek, time lapse fagyás mentes, szóval így nem frissítek rá mert nem priority.
Azért majd aki verziót frissít az majd dobjon egy véleményt -
Boby629
csendes tag
válasz Krix CS 1.6 #3323 üzenetére
Hát akkor hajrá, meghagyom az elsőbbséget én bekérdeztem a Thieye facebook csoportba, hogy kinek mi a véleménye, egy reakció érkezett, ő azt mondta, hogy nem javult a fagyás vele...szóval én nem is erőltetem egy ideig a frissítést.
Egyébként a live funkció nálad működik rendesen? -
bl4ze
veterán
válasz Krix CS 1.6 #3341 üzenetére
Köszi,de beírva a saját gyáriszámomat S/N nem ajánl fel újat, ergo nem merek rá mást feltenni, mint amit a ThiEye felajánl.
Vélhetően régebbi verzió az enyém, ezért nem kínál fel mást, mint a 07 havi. (180720)A 181122 újabb, de lehet nem "enné" meg a kamera, brick-elni meg nem szeretném....
És nem is tudom mi volt a changelog, mik az újdonságok a 0720 vs 1122 verziókban.....:. bl4ze .:.
-
StLui
veterán
válasz Krix CS 1.6 #3350 üzenetére
Én onnan többet nem rendelek, ha rájuk kérdezel, kiderül, hogy nincs raktáron, de 1 hét múlva lesz, várj addig, ez már egyre gyakoribb.
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
papas025
csendes tag
válasz Krix CS 1.6 #3350 üzenetére
Március 1-én rendeltem, április 23-án kértem vissza a pénzt és pár napja kaptam meg a számlámra a lóvét.
Velem is eljátszották, h várjak 7-9 napot, majd újra, majd ráakartak beszélni egy másik kamerára.
De ugyan ez volt banggooddal is. Ott rendeltem egy sj5000x-et, eltelt ott is 1-2 hónap, nem történt semmi csak hitegetés és inkább visszakértem a pénzt.Ha jól emlékszek gearbestnél megkérdeztem, h mennyire fair olyan terméket árulni ami igazából nincs is raktáron és válaszul azt kaptam, h ez benne van az általános szerződési feltételekbe, h csinálhatnak ilyet. Szóval nincs mit tenni.
-
papas025
csendes tag
válasz Krix CS 1.6 #3361 üzenetére
Pár nap és megkapod a pénzt. Nekem talán 3-4 nap volt.
Valaki kapott már visszajelzést, a szállítással kapcsolatban? Nekem még mindig Processing van.
Másik.. gyorsan kapkodva rendeltem, EU priority-t bejelöltem, de a biztosítás felett elsiklottam. Volt ilyen lehetőség rá? -
papas025
csendes tag
válasz Krix CS 1.6 #3368 üzenetére
Szintén Back Order státusz. De érdekes, h a termék oldalán "In stock" van és 24 órás csomag elindítás.. Viccesek ezek a kínaiak
-
Dashes
őstag
válasz Krix CS 1.6 #3371 üzenetére
Nálam már shipped, amúgy fehéret rendeltem és egy gimbalt hozzá.
-
papas025
csendes tag
válasz Krix CS 1.6 #3371 üzenetére
Rákérdeztem én is. Május 7-ig kell várnom, h feladják.
Megint ez az időhúzás... -
papas025
csendes tag
válasz Krix CS 1.6 #3374 üzenetére
Igen, feketét.
De érdekes. Most nézem és azt írja, h shipped. Akkor most mi van??
Na mindegy, a lényeg, h már van tracking numberem. Most már csak azon fogok izgulni 1 hónapot, h ne vesszen el, mert biztosítást jól elfejeltettem kötni rá. -
papas025
csendes tag
válasz Krix CS 1.6 #3378 üzenetére
Processing után nekem is írt Back Order-t, de nekem nem rémlik, h lett volna Cancelled. Back order után kb 2 napra pedig shippedet írt.
Kérdezz rájuk, h mikor várható, h postázzák, mert fura az a cancelled :\ -
papas025
csendes tag
válasz Krix CS 1.6 #3392 üzenetére
Nem tudom. Tracking number annyit ír még mindig, h "Csomagadatok bekerültek a GLS IT rendszerébe; csomagot még nem adták át a GLS részére."
Neked ír már vmi konkrétat? -
Dashes
őstag
válasz Krix CS 1.6 #3394 üzenetére
+1
2019.05.01.
16:04
Csomagadatok bekerültek a GLS IT rendszerébe; a csomagot még nem adták át a GLS részére.
Belgium Puurs -
v3g374
tag
válasz Krix CS 1.6 #3392 üzenetére
Nekem még csak annyit ír, hogy shipped. Expected delivery date: 2019-06-28 14:32:00
-
v3g374
tag
válasz Krix CS 1.6 #3398 üzenetére
Szia, Köszi a linket!
Nekem azt írja, hogy 11-én bejött a magyar postára, majd megint külföldre, majd 12-én megint magyar posta. Ez normális?
-
v3g374
tag
válasz Krix CS 1.6 #3409 üzenetére
Szerencsés max akkor, ha meg is jön a csomag.
[kép][ Szerkesztve ]
-
apholyon
aktív tag
válasz Krix CS 1.6 #3421 üzenetére
Köszi! Az Edge az állandó fagyások miatt kilőve. Az SJ8 drága, illetve érintő kijelzőset nem szeretnék. SJ szériából az 5000-esek milyenek?
Ha a dolgok nem fordulnak jobbra, hát majd balra fordulnak... :)
-
Dashes
őstag
válasz Krix CS 1.6 #3442 üzenetére
Tegnap érkezett meg fehér + Gimbal 2. Az már másik kérdés mikor tudom majd kipróbálni..
-
papas025
csendes tag
Szia!
Én a mai napon kaptam meg. Eredeti, működik.
17.-én volt belguimban, 20.-án Németországban, 21.-én budapest, ma pedig kézbesítették.
Egyébként sztem nincs semmi átcsomagolás belgiumban.. simán át volt ragasztva a kínai cimke. -
v3g374
tag
Nekem még mindig semmi.
Május 12-én küldték el Magyarországról, azóta semmi infó. Kicsit kezdek is aggódni, mert semmi infó arról hogy hol jár. Május 3-án rendeltem. -
v3g374
tag
Szia,
A posta szerint már a városban van a csomag, kis szerencsével Hétfőn megkapom. -
v3g374
tag
válasz Krix CS 1.6 #3460 üzenetére
Szia!
Tegnap érkezett meg. Elvileg minden OK, de még nem próbáltam ki. Micro SD kártyára várok, utána kipróbálom! -
v3g374
tag
válasz Krix CS 1.6 #3467 üzenetére
Szia! Sikerült kipróbálni? Szerinted milyen a képminősége? Tegnap kipróbáltam lakáson belül, de nem volt túl meggyőző, ma reggel rátettem a bicajra és munkába menet és hazajövet csinálok egy felvételt, talán az jobb lesz.
Eddig SJ4000-et használtam, de sok különbséget nem látok hozzá képest (lakáson belül). Nagyon szemcsés a kép pedig 4k 60fps.
Most 4k 25fps illetve 4k 30fps EIS ON-nal próbálkozok.Másik, hogy piszkosul melegszik.
Ez kicsit panaszkodós lett, de amúgy jó a cucc. Csak a melegedés aggaszt egy kicsit, a 40 fokos nyári hőségben, a házában nem tudom mennyire fogja bírni. Még a leírásban is azt írják, hogyha túlmelegedett, akkor kapcsoljuk ki és várjunk egy kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Router gondok
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest