- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Nova Launcher Prime Samsung One UI helyett!
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Motorolaj és szűrő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HwGuru
csendes tag
Ezek, amiket írtál stimmelnek. Viszont, a flakonokon a cimkék is elég random módon vannak felragasztva. Ahogy a képeken is látszik, az egyik flakonon fél centivel arrébb van, mint a másikon, amit egy gyàrtósor esetén elég furcsànak tartok. A lemáló tintáról nem is beszélve... Mellesleg a flakonokban lévő olajmennyiség is csak nagyjából hasonló. Írtam az eladónak, vàrom az eredetiséget igazoló dokumentumokat, hiszen ezt kiemelten hangsúlyozzák, hogy ők csak eredeti terméket árulnak. Azt válaszolták, hogy türelmet kérnek. Meg írtam a Shell-nek is, es a Shell Magyarországi disztribútorának is. Kíváncsi vagyok mi lesz, köszönöm az eddigi hozzászólásokat.
-
i-sti
senior tag
"A Shell PurePlus technológia termékeinek viszkozitási, súrlódási és illékonysági jellemzői kedvezőbbek, mint a hagyományos II. és III. csoportú alapolajoké. ... Ezen olajokkal olyan motortisztaság érhető el, ami az alacsonyabb minőségi szintű alapolajokkal nem lehetséges. ... A Shell ezzel az áttörést jelentő technológiával olyan kristálytiszta alapolajat állít elő földgázból, amely mentes az ásványi alapolajok szennyeződéseitől."
Ez érdekesen hangzik.
Ugye itt a level 2 és 3 ásványi/fél-szintetikus olajokkal méri össze magát a Shell.
Holott a Ravenol alapból level 4-es PAO alapolajat használ. Ami teljes mértékben szintetikus így abban sincsenek benne a, Shell szavaival élve: "mentes az ásványi alapolajok szennyeződéseitől."Novum Forum Siculorum
-
stickermajom
addikt
Ebben lehet valami, mert a Briggs olaj adatlapján a következő szerepel:
Kereskedelmi elnevezés : Briggs & Stratton SAE 30 SJ/CD
A cég azonosítása : Eurol B.VGyakorlatilag tényleg fele árban van, remélem ezt nem éri meg hamisítaniuk.
Köszi a tippet!
-
bul07
nagyúr
Mahle volt benne
Utastér levegőre most DENCKERMANN választottam [link], nem a 1e Ft miatt nem vettem mondjuk HENGST hanem mert én néha biza lehúzott ablak mellet is megyek, tehát annyira nekem nem kell szűrni a levegőt
HDD-ket se szerek össze a kocsiba( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
Új hozzászólás Aktív témák
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elindult az Awesome Games Done Quick 2025
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Steam topic
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Synology NAS
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- További aktív témák...
- Új tartalék ipari forrasztópáka 24V Atten Aoyue Yihua Gordak Letcon Hakko Baku Uten Wep kínai
- Új digitális forrólevegős műanyag hegesztő hőlégfúvó forrasztóállomás BGA
- Új forrasztópáka automata hőfokszabályzós forrasztóállomás
- (Új) 300Nm Parkside Performance 12 V Akkus ütvecsavarozó PPDSSA 12 A1
- Hom'in SAROKGARNITÚRA textil szürke színben + 2,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest