- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Motorolaj és szűrő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
[CS]Blade2
addikt
A váltóolaj a Liqui 5300 70W-75W lett, (majd kuplungcsere után veszek Ravenol 70W-t), ami persze nem volt náluk, szóval azt a fillterabc-ből vettem.
Vettem kompresszor olajat, fék tisztítót, klíma bombát, fék folyadékot is, ez mind drágább náluk, de, ha lett volna Kia YB-hez olajszűrő és nem csak 1 liter Eco-lite-jük van összesen, akkor meg tudtam volna oldani onnan. Ha lett volna Liqui váltóolaj az olajshopban, akkor meg tőlük az összeset.A filterabc-nek írtam is (minden általuk forgalmazott márkából megírtam, hogy melyik számút kellene árulniuk, hogy náluk tudjak venni mindent *), de sz*rnak az e-mailre és a vásárlóra, az olajshop-nak régebben írtam, évek alatt sem jött válasz. Viszont talán ezekben kisebb az esély, hogy hamisat kap az ember vagy valami.
* pl.:
Purflux LS301
Bosch F 026 407 142
Filtron OP 595/2
MANN-FILTER W7023
Mindegyik márkából van hegyekben, nem hiszem, hogy 1-1 dobozzal olyan lassan fogyna, ha lenne ilyen számú a kínálatban.Mann lett az olajshop-tól végül, most is az van a kocsin.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- MIUI / HyperOS topik
- Autós topik
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nők, nőügyek (18+)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával