Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
A mi band 3, honor band 3-4 nem vezérel zenét.
Térkép sincs egyiken se, nem is hallottam még olyan óráról, ami navigál, de ez lehet az én tudatlanságom simán.
A honornak jobb az appja, jobb az alvás figyelés, az akksi meg jobb a mi bandben, a pulzus egyformán pontos.Nekem honor band 4 van, meg vagyok elgédeve vele, 10ezer alatt van aliexpressen.
Honor band 3, mi band 3-at nem vennék a kijelző miatt, ha már Mi band, akkor abból is a 4.Ha kell GPS, akkor Huawei Band 3 Pro is jó lehet, kicsi, lehet benne aludni, nem kényelmetlen, és az is már 11-12 ezer körül megvan Aliról.
A samsung más liga, árban is, nem ismerem, de az már rendes óra inkább, én órában nem tudok aludni, így azzal az alvásfigyelés necces nálam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin tactix Delta Solar okos óra eredeti Garmin titan szíjal
- Apple Watch Series 8 45MM
- Xiaomi Watch S3 - Garanciális
- szinte új Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 S8 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest