Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
Resetet nyomtam már neki vagy 3x is...
Ugyanígy van beállítva az értesítés nálam is, de alap helyzetben csak rezeg egyet, és a kijelző fel sem villan." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
T0mcs
tag
Ha esetleg valaki Bip et keresne itt nagyon jó áron van
-
zool1
őstag
válasz HUTCHDB #3395 üzenetére
Nahhh szóval. A hívás fogadásnál, ha az órán veszem fel a hívást, és nincs beállítva a kihangosítás, akkor is kihangosítja. Az óra beállításait átnézve, erre nem találtam semmi olyat, amivel ezt le tudnám tiltani. (Itt jegyezném meg, hogy ha bluetooth headset van kapcsolva a telefonhoz, én csak az órán azt nézem meg hogy ki hív, és a headsettel veszem fel a hívást.) Nekem az összes értesítést, ami a telefon kijelzőjén megjelenik, az órán is látom. Az értesítéseknél állandóan bekapcsolt kijelzőt: Settings ->Sound/notifications->Notification previews->High (Always show). Én egyébként amikor az órát megvettem(használt), nyomtam neki egy resetet, nem ártott neki!!!!
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz gyemipapa #3394 üzenetére
A kerdest az android wear -t hasznaloknak szantam, hiszen friss az oram, lehet csak valami beallitasi hiba all fenn, hiszen, ha gesztussal tudja, akkor tudhatja alapbol is.
Volt tizen, volt iwacth, es volt alcatel rendszeru oram is.
Mindegyiknel mukodott az ertesites megjelenites, es szerintem itt is mukodnie kellene, hiszen a te velemenyeddel szemben ez egy okosora, es az ido mutatasan kivul sokkal fontosabb funkcioja, az okos funkciok.
Nekem nagyon fontos az ertesitesek megjelenitese, gondolom masnak is.
Egyebkent felreerted, az ertesites megjelenites nem egy allando, es az ora kijelzojen ott marado jelzes, hanem amikor bejon az ertesites, akkor par masodpercig jelenik csak meg, aztan eltunik. Legalabbis en ilyet szeretnek." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
gyemipapa
senior tag
válasz HUTCHDB #3393 üzenetére
Látom nem érted: ha egyszer a fejlesztők így állították be, akkor hiába nem nagy kérés, ezt nem mi és nem itt tudjuk megoldani. Vagy kinek szántad a kérésedet? Amúgy ha pedig nem tűnik el az üzenet, akkor az órát nem látod, pedig mégis csak az az alapfunkciója.
Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz gyemipapa #3392 üzenetére
Szerintem ez annyira nem nagy kérés, hogy fejlesztőkhöz kellene fordulni.
Annyira nagy kérés lenne, hogy amikor jön egy értesítés az feloldja a kijelzőt, és ha ránézek, akkor látom, hogy viber, üzenet, vagy épp email érkezett.
Szerintem roppant egyszerű lenne ez, mert ugye gesztussal lehet az értesítéseket nézegetni, de hogy néz ki, hogy forgatom, mozgatom a kezemet állandóan..." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
gyemipapa
senior tag
válasz HUTCHDB #3391 üzenetére
Az a helyzet, hogy ez van, ezt tudja, ezekre a kérdéseidre max a fejlesztők tudnának választ adni, miért így programozták.
De gondolom azért van, mert ez azért elsősorban óra, tehát ha ránézünk, az időt szeretnénk látni.
Fordított esetben az idő megnézéséhez kellene felébresztgetni, huzigatni a kijelzőt.[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
Még egy problémám van egyébként, ami szintén zavaró számomra.
Miért van az, hogy az értesítéskor csak rezeg az óra, a kijelző nem ébred fel, és ha én magam felébresztem, akkor sem látható, hogy milyen értesítés, esemény történt. Ugye ilyenkor is csak az óra számlapot bámulhatjuk, de ha tudni akarjuk a rezgés okát, akkor alulról fel kell húzni az értesítéseket..." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz VeryByte #3388 üzenetére
"Ha rá van tolva egy kihangosító eszköz, akkor az azért van, mert ki akarod hangosítani."
Nem, nem azert van rajta, mert ki akarom allandoan hangositani, hanem azert, hogy ha ugy alakul, akkor azon akarom kihangositassal a beszelgetest elintezni.
Ezt en dontom el, vagyis az elethelyzet.
Ezert irtam azt, hogy abban az esetben, ha az oran veszem fel, vagy onnan inditom, akkor azon kivanok beszelni.A telefonon torteno kezeles nem praktikus, hiszen pl. hivasinditasnal hiaba valasztom ki azon a telefont, ahogy a kapcsolat letrejon, azonnal atvalt bluetooth kapcsolatra, vagyis az orara, pedig ezt nem szeretnem.
A helyzet bonyolult fogadasnal is, allandoan nyomkodnom kell a telefonon a kihangositas/hangszoro/bluetooth kapcsolot, de addig ugye a partner a kezemen beszel. (Gondoljunk bele mondjuk egy bankban, vagy orvosnal...Szoval ez a beallitas nem tokeletes.
(#3389) zool1!
[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
VeryByte
őstag
válasz HUTCHDB #3387 üzenetére
Esetleg a telefonon leveszed a kihangosítást?
Ez ugye teljesen ugyanaz a helyzet, mint amikor autóban vagy. Telefonról indítod a hívást ésazt szeretnéd, ha kihangosítva lenne, És ott meg az a normális. Tehát itt a kényelmi szempontról beszélünk és nem arról, hogy az iWatch (ami jó cucc) már megint mit tudna jobban.
Ha rá van tolva egy kihangosító eszköz, akkor az azért van, mert ki akarod hangosítani.
Nálam a HW-1-re például nincs kiengedve a kihangosítás, mert úgysem KR stílusban akarok kommunikálni, mondjuk egy bevásárló központban, de a hívásokat azért szeretném egyszerűbben látni, így azok megjelennek az órán.Totál más dolog:
Android Wear 2.0 - már megint nem mennek át az értesítések az órára. Hívás jelzés rendben van. Óra újraindítás után ment egy daragig, aztán nem, most már az se teszi rendbe.
A hócipőm tele van ezzel, miért nem lehet ezt rendesen megcsinálni?Párom HW-1-ese meg állandóan szexualizálni akar a telefonjával (párosodni), holott rendszeresen párosodnak, akkor "verbunden" is egy darabig (németül használja a drágám), de utána megint jön a szexuális zaklatás. Ok, ez biztos felhasználói hiba, de mi? A telefon egy OnePlus X.
"What is the most important thing in a woman?" - "The soul."
-
HUTCHDB
nagyúr
Ez vilagos, es koszonom is a segitsegedet!
De amikor ez a funkcio aktiv, es nem akarod azt, hogy a bejovo hivas amit a telefonon veszel fel az az oran hangosodjon ki, az ellen mit csinalsz?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
Koszonom, de sajnos ez nem az, amire gondoltam.
Ez teljesen megtiltja az oranak a hivasok kezeleset.
Nekem kell az oran valo kihangositasi funkcio, viszont az semmi esetre sem, hogy a kezemen levo telefonrol inditott hivasnal a partner felvetele utan a kezemen levo oran kihangositva legyen a hivas. Ezt akkor tegye, ha en ezt direkt bekapcsolom, (mint peldaul a telefonnal a kihangositast) egyebkent ne.
Ugyan ez a helyzet bejovo hivasnal is.
Hiaba veszem fel a telefonon a hivast a kezemen levo oran azonnal kihangosodik. Ne csinalja mar.
Ha a telefonon kezelem a hivast (inditas, fogadas) akkor azon "szolaljon" meg, (es ha akarom, akkor kiadom a parancsot, hogy bluetooth eszkozre tegye ki), ha viszont az oraval inditom, vagy fogadom, akkor azon. iWatch-nal ez (is) hibatlanul mukodik.[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
Üdv!
Van egy asus zenwatch 2 órám, amin androd wear 2.0 fut.
Híváskezeléssel van gondom.
Ha bejőn a hívás, vagy én inditok a telefonról, mindig az órán hangosódik ki a beszélgetés
Ezt át lehet valahol állítani?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
gacsoi
senior tag
válasz SirKero #3380 üzenetére
Szerintem meg nem fogja tudni a facer.
Én úgy tudom, hogy a facer, és társai, csak android wear,tizen és apple watch órákat támogat.
DE én már töltöttem rá ilyen MTK processzoros csodaórára számlapot.
Azt hiszem, ezzel.
[link]
Face-k pedíg innen pl.
[link]
De ha rákeresel google-ban "watch faces vxp" tuti dob még pár oldalt.
De csogát ne várj. Mint a kolléga is írta fentebb, ez az óra kimeríti a nem ajánlott kategóriát. -
Zοltta
senior tag
Srácok, ha telefonon 4.2 es android van ,de csak már újabb androiddal kompatibilis az okosra ( 4.3-4.4 ) akkor miben lesz hátrányom az órával ?
Nem fogja jelezni ,ha hívnak, vagy smst küldenek ?Csak egy srác vagyok a nagy világból.
-
SirKero
őstag
Üdv.
Vettem egy CACGO K89 "okos órát" és az lenne a kérdésem,hogy tudok-e a gyári számlapokon kívül mást rátölteni. Elméletileg a Facer nevű program tudná de nekem valamiért nem sikerül össze hozni veleMost olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
sapizee
csendes tag
Sziasztok!
Amazfit BIP-et lehet most kapni valahonnan EU raktárról, vagy csak Kínából a szokásos vámprocedúrával? -
addikt
válasz grafikus17 #3373 üzenetére
Amennyiben okosóra funkciót is szeretnél, akkor a powerwatch x-et nézd, ami már 250 dollár. Illetve ez a termo energia igazából bullshit.
My name is Bond, James... Dean.
-
grafikus17
senior tag
Sziaszotok!
Megjelent a PowerWatch óra.
[link]Szerintetek megér 200 dollárt az , hogy soha nem kell tölterni?
Poco X6 Pro
-
-
Tiger.
nagyúr
Csak annyit tudok hogy amelyiknek ilyen hardvere van azt kerüld el.
Built-in chip type: MTK2502
Bluetooth Version: Bluetooth 3.0/4.0 Double Mode
RAM: 128MB
ROM: 64MB
Ami nekem volt lemfo lf16 bár az jóval drágább, de az jó volt.Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
hitvanyalak
senior tag
Sziasztok!
Nem látok összefoglalót, szóval felteszem a kérdést:
egy alap Lg Gwatch-ot használok. és az a problémám, hogy a párosítás után egy-két napig megkapok minden értesítést, azonban később a gmail/messenger/sms üzenetekek nem jelennek meg. Természetesen nincsenek blokkolva, és semmilyen változtatás nem történt. Van erre valami megoldás? Volt már leválasztás és újra minden, de ugyanez történt.
Köszi ha valaki tud segíteni.A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
kisapa
senior tag
Erről mi a véleményetek. Ez a kinézet tetszik csak nem tudom paraméterei mennyire jók.
-
Zοltta
senior tag
Üdv 4.2.2-es androidtól felfelé milyen okos órát tudtok mondani?
A lényeg:
Lépés számláló,
Szívritmus figyelés,
Hívás, sms értesités
a többi már mellékes20k alatt!
köszi!
Csak egy srác vagyok a nagy világból.
-
addikt
válasz perge666 #3362 üzenetére
A pebble mellett az szól, hogy a többihez képest kvázi gombokért lehet most megkapni, hogy a fitbit felvásárolta és megszűnt a támogatása. De az amazonon vásároltakra az amazon ad két év garanciát. Én kettőt vettem (a férfi modellből), az egyiknek eleresztett a kijelzője. Visszafizette az amazon a 88 eurót, a 10,25 euró postaköltséget, és még 8 euró postát (ezt nem is értettem, de nem tiltakoztam).
-
nyisziati
veterán
válasz Macika66 #3359 üzenetére
Nyugat-európaiaknak, amerikaiaknak mindig is Kelet-Európa maradunk. Sőt, mellé még komcsigyanús is, jobb, ha hozzászoksz.
Egyébként tőlünk keletre már oroszok vannak (még akkor is, ha igazából ukránok), délre meg a Balkán. Tulajdonképpen nem tévedés a Kelet-Európa meghatározás.
-
-
-
poero
aktív tag
válasz perge666 #3353 üzenetére
Magyarországra nem szállít a fossil okos órát.
Hivatalos válaszuk:
"A Fossil csoport, Kelet Európában még nem forgalmaz „OKOS” termékeket. Reméljük, hogy ez hamarosan változni fog. Sajnos egyedi rendelésre nincs lehetőség.
Üdvözlettel:
Czifra György
Márkamenedzser"Persze ha Ausztriában vagy még nyugatabbra éltek akkor nincs ezzel baj...
Csinálj egy képet a hangjáról!
-
gyemipapa
senior tag
válasz perge666 #3353 üzenetére
Hááát... ÁFÁ-val együtt közel százezret költeni egy ilyen óráért, ami valszeg normál használattal, wifivel jó ha egy napot kibír.... Ezzel a tudással már ha körülnéztek, feleennyiért is találtok.....
Persze ha a pénz nem számít, akkor az más...Pl EZ ugyanazt tudja, harmadannyiért.
Jó, nem kerek, de meg lehet reszelni a sarkait[ Szerkesztve ]
-
Üdv.
Asszony barátnője venni akar egy ilyen Fossil okosórát.
Szerintetek ár/érték arányban jó,vagy van ennél jobb is itt körül?Huawei Fitet nézte még,de ez a Fossil jobban tetszene neki,mondja hogy inkább legyen kicsit több,de jó legyen.
-
Brett001
aktív tag
Sziasztok!
Okosóra ügyben kérnék segítséget, mert semmi tapasztalatom nincs.
Rászánt összeg: kb. 30-35e Ft
Igények:
- Rozsdamentes acél ház és szíj (ha cserélhetős akkor nem feltétel mert utólag is tudok akkor rátenni)
- Kerek számlap, inkább elegáns kinézet, semmint sportos
- Androidos kapcsolat
- Hívás/sms/üzenet értesítés kijelzés
- fröccsenő víz ellen védett
- Sokféle számlap választhatóság, utólag letölthetőség
- legalább 4-5 napos üzemidő egy töltéssel
- GPS, SIM, vérnyomás meg más fitnesz marhaság nem kellkinézetre iránymutatónak egy példa:
[link]A segítséget előre is köszönöm!
"Felkészültség és fegyelem a sorsunk urává tesz." Farell főtörzsőrmester
-
GerykO
aktív tag
válasz this is life #3347 üzenetére
Telefonálni tudjak róla, word Office..., navigáció, jó kamera, néha van hosszú szünetem, filmet nézni...
Válaszolj a privátra!!! Elég annyi is, hogy szarok rá(d)...
-
Ármester
Ha wp-t hasznalsz , akkor elvarasok teren nincs magasan a lec , azt barmelyik kozepkategorias droid megugorja ,mukodesi sebessegben mar az also kategoria is lealazza a wp-t . A kamera az ahol a 1020 befoghatatlan,930 = felso kornyeki droid ,950 ha javitottak az US bugot akkor szinten felso kornyeki kukarobi .
De egy okosora melle a droid a nyerobb valasztas .Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
mézespálinka
senior tag
Sziasztok!
Huawei watch 2 - Lg watch sport - Samsung gear 3 órákat nézegetem. Mi jelenleg a bestbuy okosóra ebben a kategóriában? Igazából olvasgatom a teszteket, van pro-kontra bármeliyk óra mellett. Hátha lesz bf/karácsony valami akció a közeljövőben és lehet, hogy vennék magamnak. Igazából "mindenes" órát keresek, ezért inább az android wear 2.0 felé húz az eszem (a jövőbeni support, alkalmazások miatt is!). Vagy esetleg érdemes kivárni, mert vannak hírek újabb generációs órákról?
-
Atttt
újonc
Mert engem nem igazán érdekel a nem fogadott hívás ..stb Inkább a látvány..
-
-
Atttt
újonc
Vagy az összes Kínai ilyen sz.r ..? Vagy én vagyok béna .. nem enged letölteni a play áruházból.
-
Atttt
újonc
Sziasztok
Kéne egy kis segítség : lemfo lem 5pro
ra hogy birok új face-ket rakni ? -
addikt
válasz Ace Ventura #3328 üzenetére
Pebble classic. Leviszi a csuklód! Most a piros kb gombokért kapható, de a fekete is jó vétel 50 euroért.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz varázsgömb #3316 üzenetére
Ez tévedés! A Nixon Mission 10bar, a casio WSD-F20 pedig 5bar vízállósággal rendelkezik, és ezek okosórák, nem okosított órák, mint pl. a Fenix 3-5! A Samsung gear Sport 50M vízállósággal már hivatalosan is használható úszáshoz. IP68 órát én nem mernék tartósan víz alá tenni, nem arra találták ki, nagyon messze van a vízállóságtó. HW-1 órám volt cserélve garanciálisan, mert beázott, igaz, az IP67, de simán a kézmosásoktól megadta magát. A pebblek egy része (kb PTR kivételével) használható úszásra, de meg kell jól gondolni, honnan veszi az ember, mert kb csak akkor él rá pénz visszafizetési garancia, ha amazonon veszi az ember.
[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
Én is valami Garmint javasolnék, vivoactive-ot használtam viszonylag sokáig Lumia 830-cal (utána meg androiddal, most meg iPhone-on), működött egészen jól. Kollégám 950-én meg még annyi nyűg sincs, mint nálam volt, gondolom a plussz memória is segít. Persze csak W10 mobile-lal ment, 8.1-el nem... Pebble-re is van valami sideloadolható app, amivel működik rendesen, de azt nem tudtam kipróbálni, csak hallottam róla. A
<troll>
Pebble pont illene a WP mellé, mindegyik kihal</troll>
"Mechazilla has caught the booster."
-
GerykO
aktív tag
Amíg szét nem hullik ez a telefon, maradok wp-n. Addigra talán lesz is olyan telefon, ami hasonlóan passzol az elvárásaimhoz. Esetleg befut a rendes wint futtató, telefonálásra is alkalmas ARMos minitablet. Javarészt úgy is headsettel telefonálok, s hogy ne keljen mindig előbányászni a telefon/tablet izét, tök jó volt az ms band2, de lehet veszek zsugorcsövet, s megjavítom a szíját. Bár amit linkeltetek sem rossz, kb ugyanazt tudja mint az ms-é, csak az órák felé keresgélnék, kerek
számlappalkijelzővel.Válaszolj a privátra!!! Elég annyi is, hogy szarok rá(d)...
-
Ace Ventura
addikt
Sziasztok!
Szeretnék egy olyan okosórát vásárolni, aminek jó erős a rezgése, mert füldugóval alszom, és az ébresztést nem hallom.
Köszönöm!Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
zolnagy
őstag
válasz this is life #3326 üzenetére
Köszi a megerősítést.
Na ja, bicóra elég lehet az is
Közben találtam külföldön csomagolás sérült, de 12 hónap garis m400-t ugyancsak 35-ért, így lehet az lesz. -
Ármester
válasz zolnagy #3325 üzenetére
Optikai hr szenzoros oratol ne varj pontossagot talan pillanatnyi hozzavetoleges infonak jo , de egy mellkasi merot sose tud utolerni megbizhatosagban ,pontossagban . Gps van a telefonban igy a megtett tavolsagot azzal is tudod merni,naplozni .. Tudom gonoszsag de a kerekparra egy kilometer szamlalo/ora es gps se kell .. .
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
zolnagy
őstag
MI Band2 működött Lumia 535-n a BindMiBand alkalmazással, fw-t is frissített (nem úgy, mint az androidos Huawei P8 Liteomon, amin sehogy nem tudtam összekötni a MiFit-el).
Más,
nekem olyan óra kell, ami megbízhatóan méri a pulzust. Kezdem azt hinni, hogy ilyen csak pulzusmérő övvel együtt lehet megbízható. Az MI Band2 pl nálam egyáltalán nem tűnik megbízhatónak e szempontból.
Pl. néztem a Polar A300 HR csomagot, ami H7-es övvel együtt ~35e most.
Ezt most elsősorban spinninghez használnám, de elképzelhető, hogy jövő tavasszal majd kinti biciklizésnél is jó lenne. Persze ebben az órában GPS nincs, de talán a telefonnal együtt ez nem lenne probléma.
Tudom, vannak ennél drágább polar órák, amiben már GPS is van, de ennél többet nem szeretnék kiadni érte.
Jó az elképzelés, vagy van más javaslatotok ilyen ársávban, ha a pulzus megbízható mérése az elsődleges? -
atike
nagyúr
Minden gonoszság nélkül, de válts Androidra...
Bővebben: mivel megszűnt a platform esélyes, hogy a támogatottsága az eddigiektől is kevesebb lesz. Azaz eddig még csak-csak lehetett valamit találni hozzá, de új megjelenés - jelen esetben okosóráknál - gyanús, hogy felejtős lesz...
[ Szerkesztve ]
-
-miura
csendes tag
-
choco01
addikt
válasz varázsgömb #3316 üzenetére
Akkor az Apple és a Garmin hogy oldotta meg.
Akkor várok hátha kijön idén a Samu S4 vagy valami és az hátha igazán vízálló lesz..
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
choco01
addikt
válasz varázsgömb #3310 üzenetére
Igen, de még is írja a gyártó hogy nem használható úszáshoz, max 30 percig 1 méter mély vízben.. eddig csak a apple watchnál láttam hogy úszáshoz is megfelelő..
Pedig a Huawei-é elvileg sport óra ráadásul..
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
choco01
addikt
Hali.
Létezik 100.000ft alatt olyan okosóra ami úszáshoz használható?
Samu S3 és Huawei W2 tetszik de elvileg ehhez nem jók..
Apple drága..meg nem tudom mennyire droid kompatibilis..
-
atike
nagyúr
válasz varázsgömb #3306 üzenetére
Androidos, miért ne lenne kompatibilis az Androiddal....?
És tényleg az van írva alul az összefoglalóba... H*lyék ezek?
[ Szerkesztve ]
-
varázsgömb
aktív tag
Sziasztok!
A Safako swp 400 óráról van valakinek tapasztalata? Tudásban tökéletes lenne, azon kívül, hogy a munkám miatt fontos az IP68. De a leírásokban az van, hogy nem kompatibilis se androiddal, se ios-el. Most akkor mi van?Minden ember színes bőrű.Különben nem látszana...
-
gyemipapa
senior tag
Ez pontosan így van.
De mivel az órán a nyelv teljesen lényegtelen, mivel a piktogramok teljesen egyértelműek, a telefonos szoftver viszont már angol, nem is értem, miért kéne rágörcsölni az angol verzióra. Az üzenetek amúgy természetesen a megírt nyelven jelennek meg, vagyis a magyar magyarul.
Szóval hogy tíz menü szó nem angol, hanem kínai, semmi jelentősége.
Gondolom az ébresztőóra, futó alak, dobogó szív stb. nem igényel külön megnevezést.Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest