Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Habemus papam
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drughi
addikt
válasz
<Adamsky> #26642 üzenetére
Tudom, hogy gyér a választék, főleg ennyiért, de számomra a Casio is ismeretlen volt, nem gondoltam, hogy létezik ilyen.
Anno az első ilyen cuccom egy Sony MBW-150 volt, amit imádtam, de az már 10+ éves dolog.
A withgings nekem tipikusan hibrid, ami inkább egy óra okos funkciókkal, mintsem egy okosóra, vagy okos karkötő.Nekem attól lesz "hybrid", hogy elsődlegesen óraként akar teljesíteni (erre garancia a G Shock) és csak utánna akar okos lenni. Rezegjen, ha hívnak, mert sokszor le vagyok némítva és lássam, hogy ki keres.
A 10 féle mérő szenzor és monitorozás pedig nem érdekel. Ha van rajta mikrofon és hangszóró attól meg kifejezetten fel áll a szőr a hátamon. (pl be se tudnám vinni egy védett helységbe..)
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Cyberpunk 2077
- Milyen autót vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Háztartási gépek
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Túraautó topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2020 2Gen. 40mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 94%/p4222
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm S9 Series 9 Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 S8 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- Samsung Galaxy Watch4
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest