Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
csemberlen
őstag
válasz runner 125 #16680 üzenetére
A távirányitós redőnyök vezérlése nem lesz egyszerű, azok nem rendelkeznek "fizikai" bemenettel. ha még nincs legyártva módositanék.
Hja kérem az élet nem egy habostorta
-
csemberlen
őstag
Sziasztok. Melyik okos kapcsolónak nem kell Nulla vezeték?
-
-
csemberlen
őstag
Én itt veszem [link]
ojb:
persze mi is használunk klónt, évente kb 100-150-et épitünk be okosotthonokba. Otthon teszteljük, bekötve egy vödör vízbe rakva. Felcimkézés után meg kell nézni mit mutat a öbbség középértéken. A programban a többinél lehet +- korrekciót beírni.
Én ekkora eltérést még nem tapasztaltam 1 csomagban soha az olcsó cipeknél se.[ Szerkesztve ]
-
csemberlen
őstag
-
csemberlen
őstag
-
csemberlen
őstag
válasz LouiS22 #51075 üzenetére
Én nem érvelek, hanem próbálom betartani amit irnak. Ezt küldték:
Bekötési vízmérő jeladózási igényével kapcsolatosan az alábbiakról tájékoztatom:
A bekötési vízmérők jeladózása-szolgáltatást forráshiány miatt ideiglenesen felfüggesztettük.
Várhatóan 2024. májustól újra indítjuk szolgáltatásunkat, ezért felvesszük adatait és amint elérhető a szolgáltatás keresni fogjuk.
Felhívom továbbá szíves figyelmét, hogy a Fővárosi Vízművek tulajdonában lévő bekötési vízmérők jeladózását kizárólag Társaságunk-, vagy az általa megbízott szakember végezheti.
Szíves megértését köszönöm!
Üdvözlettel
-
csemberlen
őstag
Rákérdeztem az árra, 45-50 Ft-ért akarnák feltenni. Gázórát ingyen lecserélték, csak az érzékelőt kellett nekem megvenni, és engedték, hogy rátegyem azzal az irásos feltétellel, hogy ha ők akarnának rátenni saját jeladót, hogy megkaják az adatokat akkor ki kell költöznöm.
-
csemberlen
őstag
Ma kicserélték az aknában a szolgáltatói vízórát. Szerelőket megkérdeztem, azt mondták, hogy vízóra után bármi is mehet az aknába. igy lesz.
-
csemberlen
őstag
Keverednek a dolgok! Az EPH az nem földelés. Társasházi almérőknek semmi köze a családiház főmérőjéhez.
megjegyezném, hogy a fiatalok talán nem is tudják, hogy a 80-as években , meg talán még a 90 évek elején is a földelés a vízcső volt, mivel mindenhol horganyzott vascső volt csak. A vízórát át kellett hidalni, mint most a gázórákat.
Ha az épületbe/házba beérkező vízcső műanyag ( mi más lenne) akkor nem is KÉNE bekötni az EPH-ba.[ Szerkesztve ]
-
csemberlen
őstag
válasz Jolida #51120 üzenetére
Kiemelném: Azokat a bejövő fémes részeket,
A műanyag csatorna, KPE cső, és sokszr a gázcső is a szabvány alapján nem bekötendő abban az esetben se, ha később átvált fém vezetőre. Tipikus példa dexion állványokat, gipszkarton vázakat, és öltözőszekrényeket is beköttetnek.[ Szerkesztve ]
-
csemberlen
őstag
válasz Vodike #53564 üzenetére
Mi több mint 10 éve foglalkozunk Loxone rendszerrel. Túlzás, hogy zárt, de valóban nem a legkönnyebb wifis eszközöket hozzárendelni. Mi nem is erőltetjük, maximum a knx kapcsolók irányában megyünk el. Home assist DiY ha valaki ért hozzá, akkor biztos olcsóbb. De itt olvasgatva azért nem kicsi kihívás 1 db shelly sonoff egyéb eszközt is néha szóra bírni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest