- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- moonlight115: Privát, oh!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Quake III. , ahogy nekem kezdődött
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
chemand
aktív tag
válasz
amaximus #43367 üzenetére
A pollen adatok leírásában szerepel, hogy: "If you want to show only the dominant pollen you may skip using the pollen-hu-card and use the following:"
az ezt követő konfigurációt/paramétereket hol kell megadni?kgymac: telepítettem mindkettőt, újraindítottam, config.yaml-t szerkesztettem, erőforrást hozzáadtam, valamit elrontottam, de most már működik
-
chemand
aktív tag
válasz
szia,
sajnos nem vagyok sem programozó, sem HA expert, azonban a legtöbb esetben kitartásomnak köszönhetően meg tudtam oldani az informatikai kihívásokat. Most azonban nem szeretnék több időt elfecsérelni, ezért szeretnék segítséget kérni a pollen adatok megjelentítésében. Egyszerűen nem sikerül.
Jelenleg ott tartok, hogy megvan az entitás (sensor.pollen_adatok), és az egyedi card (Pollen Information Hungary Card) is létrehozható. Ezt követően próbáltam már sok mindent, de nem jelenik meg adat.
-
ViZion
félisten
-
Degeczi
nagyúr
-
LouiS22
veterán
válasz
A config flow volt az első lépés a kommercializálódás irányába. Volt is háborgás anno rendesen emiatt -- de azt is értem, hogy egyszer muszáj nyitni azok felé is, akik újoncként ismerkednek a HA-val és ehhez kell egy olyan UX is, ami nem riaszt el azonnal. A yaml meg pont ilyen
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Mobil flották
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Synology NAS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gitáros topic
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass