- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
-
LOGOUT
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janaboy
veterán
válasz
LLKobe #36203 üzenetére
Megcsináltam és működik, köszi.
Viszont lenne egy kérdésem.
Nyilván azt szeretném, hogy nagyobb biztonságban legyen a rendszer, ha már kint van a neten.
Ebben a leírásban [link] hogy védi be a kapcsolatot cloudflare és a home assistant között és ne csak a cloudflare felé legyen biztonságos.
Ámbár én azt az addont használtam, ami az általad linkelt videoban is szerepel, amiről írja is, hogy egyben tartalmaz reverse proxyt stb.
Illetve be kell ugye írni a config fájlba, amit mutat a videóban.Viszont ezzel nekem egyértelmű, hogy a külső elérés esetén így a cloudflare és home assistant között biztonságos kapcsolat van?
@jézusom: működik
Elég kis egyszerű, sajnos a hőmérőt nem mutatja, a roló vezérlés picit másabb mint szeretném, de majd lehet írok a készítőnek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HTPC (házimozi PC) topik
- Fűnyíró topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I7 6700 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest