- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
sparks
senior tag
Szia!
Nálam jelenleg Domoticz alapokon fut a hálózatom és Xiaomi MiHome, z-wave és 433 MHz-es érzékelők vannak vegyesen.
Z-wave esetén nem kell egyáltalán net, a hálózat mérete is nagyobb lehet, mivel ez mesh hálózat, alacsonyabb frekin is megy (2.4 Ghz vs. 868 MHz - kisebb frekin jobb a "terjedés") és olyan eszközök, amik nem elemesek, hanem konnektorosak, azok átjátszóként is üzemelnek. A tapasztalatom az, hogy ez a rendszer a legstabilabb. Igaz, hogy drágábbak az érzékelők, de biztosabb működést is adnak.
Azonban a Xiaomival is megoldható, hogy net nélkül menjen (viszont pl. Domoticz vagy HA kell hozzá), nálam is működik minden kihúzott internettel is. Igaz én szeretem, ha elérem a házam távolról is, de ezt kizárólag VPN-en keresztül teszem, még a kamerákat is azzal tudom csak megnézni, és a szerveren is van tűzfal, csak a szükséges portok vannak nyitva. Jobb a biztonság, nekem ez riasztóként is üzemel, nem szeretném, ha piszkálná Vérpistike és azzal játszana, hogy ki-be kapcsolja mondjuk a szirénákat
Csak vigyázz, mert ha belefogsz, nagyon rá lehet kattanni, nálam minden héten jön a postás egy pár új érzékelővel, okos konnektorral, kamerával... Függő lettem kissé
Új hozzászólás Aktív témák
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Még egy One UI 8 béta a végleges előtt
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobilinternet
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia