Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- hcl: Könnyű légierő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
AkosAkos
aktív tag
Miért nem működik a Snapchatem mobilneten (T)?
Wifin minden jó, mobilneten is bejön minden és fel is tudnék rakni újat, de ha küldenek nekem, vagy akkor jön ki egy Mystory, azt nem jelzi, nem látom, nem tudom megnézni. Nincs letiltva, nincs beállítva, hogy ne engedélyezze a mobilnetet (de akármit állítok nem jó).
Előre is köszönöm!
-
AkosAkos
aktív tag
Most lepődtem meg mennyit számít 100pixel. 1440x900-as monitor helyett most néhány napig 1366x768-ast kell használnom és esküszöm sokkal homályosabbnak látom(de még néhány nap és már Full HD-t fogok nézni.
). -
AkosAkos
aktív tag
-
AkosAkos
aktív tag
Lehetne egy kérésem?

Az ATI videókártyákkal már elég jól tisztában vagyok és azért már az AMD procikat is eléggé ismerem....
De az Nvidia VGA-k,Intel CPU-kat nagyon nem vágom.
Valaki elmondaná röviden,hogy melyik széria erősebb,jellemzők,most aktuálisak,stb...
Előre is köszönöm!!!
-
AkosAkos
aktív tag
Hogy tudom megcsinálni,hogy a hozzászólás egyik része "off topic" legyen,de a többi ne?
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC! i5-14500T / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 650w Gold!
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air13 M4 16GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

).