Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: Safe Mode az agyban
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remekelek28
őstag
Sziasztok
A Bidapestieket kérdezném,hogy a napokban egy fél napot,a kerepesi,fogarasi út körül kellene eltöltenem Van ott a közelben vmi pláza,vagy bevásárlóközpont? Az arena plázát azt tudom,de az igencsak messze van oda.
Köszönöm. -
Remekelek28
őstag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Köszi,most egyelőre pihen egy árnyékos helyen.
Én már dobozos sört is láttam úgy szétcsattanni egy esés után,hogyha az valakinek a kezébe van,niztos szétvagdossa. Az a nyomástól ment szét,de ebbe még gáz is van. Ezért tartottam tőle.
Ja cserélhetős szódát is láttam felrobbanni egy boltba,kb 4 métert repült 2 sorral arréb szedték össze a darabjait. Szóval szerintem nem vicc kategória. -
Remekelek28
őstag
Sziasztok
kb 2-3 méterről kiesett az ablakomon a betonra a Raid légyirtóm. Kb egynegyed anyag van még benne. Meg merjem fogni,esetleg használhatom is. Vagy innentől robbanásveszélyes? Az előbb mondjuk arréb raktam,ahonnan leesett,de lakásba nem vinném be. Szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1 év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest