Hirdetés
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
Igen én is kb. ilyen képet vágtam amikor elkezdtem olvasni, hogy "porcdaganat.. megfaragták, csontlemezes beültetés volt" meg "A legszükségesebb gyógyszer, a punciszaft még sajna lemaradt róla.." aztán utána visszaolvastam hogy milyen testrészről is van szó

-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Thrawn
üzenetére
Nos igen, az életben nem azok az emberek lesznek igazán sikeresek, akik nagyon különlegesek, vagy valami nagyon különleges dolgot csinálnak (ők leginkább öngyilkosok lesznek vagy bolondok házában kötnek ki). Sokkal inkább azok, akik egy tulajdonképpen egyszerű, kézenfekvő dolgot megcsinálnak tökéletesre. A srác kitűnő példa erre, de hogy infós példát mondjak, az Apple is pont erre játszik rá.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Thrawn
üzenetére
Csatlakozom, valahogy füllbemászó a zongora és az énekhang is. Mint ahogy nekem bejön az átdolgozása is (aka Cherry Chocolate Rain), ami szerintem javítva az eredeti azon hibáját, hogy kicsit unalmas a szám vége fele

Amúgy annak ellenére, hogy döbbenetes ahogy énekel, kicsit túl van misztikálva: szerintem egy jó énekhangú és nagytüdejű ember megfelelő gyakorlással elég hasonlóan tudna énekelni. Neki csak annyi az előnye, hogy alapból ilyen a hangja (youtube-on található vele pár interjú, ott hallatszik, hogy ha simán beszél, akkor is hasonlóan mély és öblös hangja van). -
Cathfaern
nagyúr
Biztos megint benne van a hiba, de ha egy USA beli gyártó egy adott terméket esetén a saját webboltjában a két különböző kinézetű modellt azonos áron adja, akkor a magyarországi forgalmazó miért adja 3ezer Ft-os különbséggel?
(15k vs. 18k, szóval nem is elhanyagolható a különbség). Tudom rendeljem meg a webboltból, de ott egyetlen szállítási lehetőség van, az pedig majdnem ugyannyiba kerülne, mint maga a cucc... -
Cathfaern
nagyúr

Kár, hogy nem átlátszó háttér, ha nem kéne indulnom zh-ra, megcsinálnám
Új hozzászólás Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Le Mans Ultimate
- Milyen autót vegyek?
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Keychron K4 vezeték nélküli mechanikus billentyűzet
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro A2000 4GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(15k vs. 18k, szóval nem is elhanyagolható a különbség). Tudom rendeljem meg a webboltból, de ott egyetlen szállítási lehetőség van, az pedig majdnem ugyannyiba kerülne, mint maga a cucc...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)