Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
csapos2
üzenetére
Szerintem kb ott kezdődik a dolog, hogy egyre jobban a külsőségek számítanak. Megy a magamutogatás, kihívások, mert vagy unatkoznak, és/vagy önbizalom hiányosak és kell a visszajelzés. A visszajelzés pedig lájkokban és szívecskékben mérik. Minél többet bevállal, minél többet mutat magából annál több lájkot kap. Ha pedig jákokat kap, lehet van fizető közönség is. Kipróbálja először csak egyedül de ahogy elkezdi kapni a pénzt egyre nyitottabb lesz. Szerintem erre egyik legjobb példa Belle Daphnie (talán jól írtam a nevét.) Tikotokon táncikálással kezdte, majd jó pénzért eladta a saját fürdővizét, most meg hardcore-ba nyomja. Volt cikkk róla kb 1 évvel ezelőtt.
Nem akarok általánosítani, ez csak egy lehetséges út, amin ha elindul a könnyen ez lehet a vége.
Egyéni problémám, de több olyan oldal is van aminek nem látom értelmét, legalábbis nem sikerült megfejtenem. (Instagram, Tiktok, Twitter)
-
parandroid
félisten
válasz
csapos2
üzenetére
Ez a kérdés-válasz már a Markos-Nádas klasszikusban elhangzott, meg is volt rá a válasz. Kukac biztos fejből nyomja.

Egyébként meg a társaság és az anyagi ‘rászorultság’ kombinációja általában, szerintem is.
Amúgy ez olyan dolog, amivel nem tudsz mit kezdeni, ha már odáig eljutottál. Pont ma volt egy hasonló beszélgetésünk, más alappal, nálunk a nagyobbik lány volt, aki mindenáron lázadni akart, csak pechje volt, mert nem volt mi ellen, mert kb mindent szabadott (volna) neki.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- LEGO klub
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Anime filmek és sorozatok
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- E-roller topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Napelem
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)