Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
csapos2
üzenetére
Szerintem kb ott kezdődik a dolog, hogy egyre jobban a külsőségek számítanak. Megy a magamutogatás, kihívások, mert vagy unatkoznak, és/vagy önbizalom hiányosak és kell a visszajelzés. A visszajelzés pedig lájkokban és szívecskékben mérik. Minél többet bevállal, minél többet mutat magából annál több lájkot kap. Ha pedig jákokat kap, lehet van fizető közönség is. Kipróbálja először csak egyedül de ahogy elkezdi kapni a pénzt egyre nyitottabb lesz. Szerintem erre egyik legjobb példa Belle Daphnie (talán jól írtam a nevét.) Tikotokon táncikálással kezdte, majd jó pénzért eladta a saját fürdővizét, most meg hardcore-ba nyomja. Volt cikkk róla kb 1 évvel ezelőtt.
Nem akarok általánosítani, ez csak egy lehetséges út, amin ha elindul a könnyen ez lehet a vége.
Egyéni problémám, de több olyan oldal is van aminek nem látom értelmét, legalábbis nem sikerült megfejtenem. (Instagram, Tiktok, Twitter)
-
parandroid
félisten
válasz
csapos2
üzenetére
Ez a kérdés-válasz már a Markos-Nádas klasszikusban elhangzott, meg is volt rá a válasz. Kukac biztos fejből nyomja.

Egyébként meg a társaság és az anyagi ‘rászorultság’ kombinációja általában, szerintem is.
Amúgy ez olyan dolog, amivel nem tudsz mit kezdeni, ha már odáig eljutottál. Pont ma volt egy hasonló beszélgetésünk, más alappal, nálunk a nagyobbik lány volt, aki mindenáron lázadni akart, csak pechje volt, mert nem volt mi ellen, mert kb mindent szabadott (volna) neki.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon olcsón! LG Ultrawide Cruved LED 34"VA 4k usb-c PD 65w Gari 2027.04.29-ig Olvass leírást!
- Eladó Onkyo TX-NR7100 házimozi erősítő hibátlan állapot, gyári dobozzal
- Klipsch R-120SW aktív mélynyomó eladó, hibátlan
- KLIPSCH R-600F 5.0 hangfalszett
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- AKCIÓ! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270M i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG ADATA 650W
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB FHD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)