Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Klaus Duran: RCS
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Pont a minap kerestem ezt a funkciót a Mazdában, és nem találtam. Ha bezárom, automatikusan behajtja a tükröket, az ok. De behajtottam a mosóba, és csak a. tükröt akartam behajtani, miközben benne ülök, és nem bírtam rájönni, hogy ezt hogy csinálom. Központi zárat be tudom így is kapcsolni (be is van, hiszen ha elondulok, akkor automatikusan zár, és csak akkor nyit, ha valamelyik első ajtót nyitom bentről), de amíg bent ülök, addig a tükröt nem tudom behajtani. Vagy csak nem jöttem rá, hogyan kell. Na jó, 3,5 év alatt először jutott eszembe ilyesmi…
Nehezíti amúgy a dolgot, hogy a 360 fokos parkolónézet kamerái is a tükörben vannak, szóval behajtott tükörrel az sem működik elvileg.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- YouTube
- Jövedelem
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- E-book olvasók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Na, fussunk vele még egy kört!
- További aktív témák...
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 2060 12GB / 16GB DDR4 / 500 GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest