Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
Oh. Eskü már többször akartam erről a jelenségről írni én is valahova, mert egy jól behatárolható rétegnél ez lett a standard, és nem fér a fejembe, hogy ez mitől jó. Szégyenérzetem támad, ha látom.
Az utcán, tömegközlekedésen hordozható hangfallal történő veretéshez tudnám hasonlítani, de míg azt főleg tizenéves hülyegyerekek csinálják, ezt a fajta telefonálást a 20-as, 30-as korosztálynál láttam inkább. -
parandroid
félisten
Ugyanennek (telefont a pofája előtt vízszintesen tartja) a módosított verziói: 1) autóban ülve, 2) az élelmiszerbolt közepén, az utat elállva, de olyan hangerővel, hogy zeng az egész bolt.
Másik kedvencem (amit korábban már említettem), a teljes méretű _fej_hallgató használata autóvezetés közben. Mert meg kell mutatni a világnak, hogy ki az audiofil. Igaz, hogy a közlekedési szabályok tiltják (a józan ész meg már rég nem játszik szrepet), de rá se ránt a süket majma.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest