- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Könnyű légierő
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
Oh. Eskü már többször akartam erről a jelenségről írni én is valahova, mert egy jól behatárolható rétegnél ez lett a standard, és nem fér a fejembe, hogy ez mitől jó. Szégyenérzetem támad, ha látom.
Az utcán, tömegközlekedésen hordozható hangfallal történő veretéshez tudnám hasonlítani, de míg azt főleg tizenéves hülyegyerekek csinálják, ezt a fajta telefonálást a 20-as, 30-as korosztálynál láttam inkább. -
parandroid
félisten
Ugyanennek (telefont a pofája előtt vízszintesen tartja) a módosított verziói: 1) autóban ülve, 2) az élelmiszerbolt közepén, az utat elállva, de olyan hangerővel, hogy zeng az egész bolt.
Másik kedvencem (amit korábban már említettem), a teljes méretű _fej_hallgató használata autóvezetés közben. Mert meg kell mutatni a világnak, hogy ki az audiofil. Igaz, hogy a közlekedési szabályok tiltják (a józan ész meg már rég nem játszik szrepet), de rá se ránt a süket majma.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gaming GeForce GTX 1650 OC 4GB GDDR6
- ELADÓ: SAMSUNG Odyssey G5 34" ULTRAWIDE GAMER MONITOR BRUTÁL ÉLMÉNY!
- MSI RX 6600 XT 8GB GDDR6 MECH 2X OC Eladó!
- LG OLED 42C2 hibátlan, beégésmentes, 120Hz, PS5/Xbox gaming TV
- AMD Ryzen R9 5900X 12Mag / 24Szál / 3,7 / 4,8 GHz / 22 Hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- Apple MacBook Air 13" M1 8GB / 256GB ezüst
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest