Hirdetés
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- iPhone témaösszefoglaló
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fokukac
üzenetére
update: azóta kisebb megszakításokkal zömmel működött a médialejátszó. Kicsit átpakolgattam, átdugdostam a kábeleket, jó lett.
Működött megint 2-3 hónapot hibátlanul. Aztán most már lassan 2-3 hete megint le-le fagy, el sem indul.... nem próbálom egy hétig, aztán egyszer csak bekapcsol, és tökéletesen megy napokig.... Aztán újra. A sorozat-rész közepén egyszer csak kikapcs, és utána el sem indul....most jutottam el oda, hogy elegem van, és lecserélem.
Csak nem tudom, mit vegyek helyette. Amiket ma árulnak, azok ilyen 70 80 k-nál indulnak, de nekem igazán nincs szükségem sem 4k-ra, sem HDR-re, sem installálható appokra, van chromecast a netflixnek, hbo-nak, youtube-nak, van streameres erősítőm a zeneszolgáltatásoknak...szóval kicsit tanácstalan vagyok.
De lehet, hogy veszek valami használt dűnét vagy popcornt olcsón, azt' jónapot...!
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Acer Nitro 5 - 17.3" QHD 165Hz - i9-12900H - 32GB - 1TB - RTX 4060 - Win11
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
- 239 - Lenovo Legion Pro 5 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest