Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fokukac
üzenetére
update: azóta kisebb megszakításokkal zömmel működött a médialejátszó. Kicsit átpakolgattam, átdugdostam a kábeleket, jó lett.
Működött megint 2-3 hónapot hibátlanul. Aztán most már lassan 2-3 hete megint le-le fagy, el sem indul.... nem próbálom egy hétig, aztán egyszer csak bekapcsol, és tökéletesen megy napokig.... Aztán újra. A sorozat-rész közepén egyszer csak kikapcs, és utána el sem indul....most jutottam el oda, hogy elegem van, és lecserélem.
Csak nem tudom, mit vegyek helyette. Amiket ma árulnak, azok ilyen 70 80 k-nál indulnak, de nekem igazán nincs szükségem sem 4k-ra, sem HDR-re, sem installálható appokra, van chromecast a netflixnek, hbo-nak, youtube-nak, van streameres erősítőm a zeneszolgáltatásoknak...szóval kicsit tanácstalan vagyok.
De lehet, hogy veszek valami használt dűnét vagy popcornt olcsón, azt' jónapot...!
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- TCL LCD és LED TV-k
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- További aktív témák...
- Eladó Nvidia GTX 650 1GB videokártya
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Honeywell DCR313N elemes kapucsengő
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest