Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
Nekem Thinkpad-en (X220, X230i) ezek közül egyedül az ujjlenyomatolvasót kellett "drivereznem" Linux alatt - erős idézőjelekkel, mert inkább arról volt szó, hogy extra csomagot kellett telepítenem ahhoz, hogy legyen szép GUI-s ujjlenyomat-beállító felület, ehhez nyilván agysebészeti tudás kellett (khm, kopipészt két sor esetén a terminálba). Kb. minden más out-of-the-box működik.
Nekem mostansag is sikerult olyat osszehoznia az Ubuntu telepitonek default beallitasban, hogy mas particiora pakolta a grubot es a "/"-t, majd csodalatos modon nem volt kepes bebootolni.
Par evvel ezelott az ethernet kartyak felismmeresevel szoptam viszonylag sokat, illetve ertelmes cpu hutes vezerlessel.
Lehet, az utobbi idoben fejlodott, de eleg sok szar tapasztalatom volt vele, hogy hosszu idore megunjam.

Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT3 46mm Rozsdamentes acél váz, számlás, dobozos
- JBL Boombox 2 Brutális hang, számlás, dobozos, patika állapot
- Apple iPod Video (5. Gen) 30GB - A1136 - Wolfson DAC - Gyűjtői állapot!
- Asus Dual Radeon RX 5500 XT EVO 8GB GDDR6 Számlás, dobozos, újszerű!
- Canon EOS M50 Mark II Travel Kit Számlás (2023), újszerű, minden tartozékkal!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest