Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
de én enni sem eszek szomjúság helyett.
2 éve egyáltalán nem is reggelizek, ebéd az üzemi étkezdében (jó ideje már sütit is max 1x egy héten), a vacsora sem kirívóan sok, bár a gyerekek maradéka általában nálam landol.
mindig pufi voltam, a jelenlegi súlyom több mint 10 éve változatlan. Mondjuk amikor még a zasszony után koslattam, akkor voltam 100 alatt, de akkor még amúgy is eljártunk a kollégákkal néha futni, úszni, meg kondizni.
Szóval nálam inkább a mozgásszegénység a fő ok. De jelen élethelyzetben sportot beiktatni - nagyobb lemondás nélkül - nem nagyon tudnék. Reggel 4 előtt meg este 9 után inkább alszok.
A melóban kellene többet sétálnom, arra lehetőség is volna (5-6 kilométetereket), szinte munkaköri kötelesség lenne, de jobb ülni és dumálni a haverokkal
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- 27% - ASUS VA27EHF IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- Belépő Gaming PC! i7-8700 / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD / Z390 / 500w!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest