Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
En a ceges iphone 7-et csak hotspotnak meg neha kameranak hasznalom, egyebkent gyulolom hasznalni barmire. Ez nem mikrolaggol hanem rendesen lassu mint az also-kozep kategorias kinai eldobhatos telefonom. Pedig nincs rajta semmi. Billentyuzete, szerkesztes gagyi, ahogy kurzorral lepkedni probalok, kiidegel, kezelofelulete gagyi, scrollozas gagyi, allandoan elakad, mert masik iranyba akar scrollozni. Safari otvaros hulladek a zoomolasaval. Az egesz a sajat bloatware zart, kotott okosziszemajaval. Testreszabhatosaga nulla, mert az bonyolukt. Arra nem kepes, hogy egy wifi jelszot megosszon. Mondtam mar, hogy nem szeretem a iphone-t? Akkor kotottem vele szoros baratsagot, mikor fejlesztenem kellett ra es napi 20-szor kellett force restartolni, mert szetfagyott.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ja amugy itt tok jo 27 fok van este hatkor a Jon-tenger partjan.

-
válasz
szőröscica
üzenetére
Ez elég erős kijelentés volt. Egyik barátom is hasonló hangzatos megnyilatkozásokat lőtt el az almás telefonjáról, mert ő állítólag nem vált márkát, csak a "beleharapottalmás". De miután külföldön alig talált wifi-t, és emiatt négy emeletet kellett másznia hogy videotelefonáljon a családdal, már másképp gondolta. Tehát van olyan ahol az egyik, hol a másik márka modellje a jobb, egyiket sem istenítem.
-
válasz
szőröscica
üzenetére
1, ne egy kiállított media markt-os darab után ítélj már meg valamit. Ki tudja, ki nyomkodta, mikor volt utoljára újraindítva, frissítve, hány bloatware fut a háttérben, hány fokos, milyen energiagazdálkodáson fut. Az én pixelem nem laggol. Igaz, nem is került ennyibe : )
2, a 6s addig lesz jó, amíg az apple úgy nem gondolja, és ki nem ad egy olyan frissítést, amitől egy lassú szarrá válik az egész, mint a 4s, 5, és 5s...
Nem tartom valószínűnek, hogy ez 3 év lesz ; ] -
EQMontoya
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
Én is azon gondolkodom most, hogy ha cserélem a Lumia 930-at, az Iphone lesz. 8 vagy X, mert kell a wireless töltés. (ha már vannak töltőim...)
Új hozzászólás Aktív témák
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)