Hirdetés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intelligencs: Karrierváltás - Első rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja - up: 2026.03.05
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát ezzel nehéz vitatkozni. Sőt a 28 kunás 2,5 decis bitter lemon is olcsóbb a boltban valószínűleg. Meg az Iglo kapitány halrudacskái...

-------------
Bleki: mondom, ez a "megéri" elég szubjektív kategória. Olyan értelemben megéri, hogy Dalmácia szerintem sokkal-sokkal szebb mint az Isztria, más a tenger színe, más a táj, más a növényzet, és más az idő (bár az neked nem számít, mint tudjuk, Te úgyis viszed magaddal a vihart
)
Persze a 800 km az 800 km. A múltkor egész ügyesen trükköztem amúgy Bosznián át, nem volt lassabb, de az autópályadíj nagy része úgy kimaradt, meg ott az üzemanyag is sokkal olcsóbb.
De amúgy a horvátok autópályadíja szerintem világbajnok, az biztos. Pláne, hogy tele van minden lezárással, ráadásul indokolatlanul állandóan 80-as és 100-as korlátozások jelennek meg az eelektronikus táblákon, persze mindenki hasít 160-nal...
Oké, a turisták kifizetik az autópályadíjat, de nem tudom, a helyiek kapnak-e valami extra kedvezményt, de a helyi átlagfizetésből nem jön ki tízszer a Ploce-Zágráb oda-vissza
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Eladó Apple iPhone 14 128GB kék / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest