- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
EQMontoya
üzenetére
Mondjuk ezt a tdi-, meg nagymotorfetisizmust én is bírom. Az én autóm pici is, piros is, 1,5-ös is, ráadásul háromhengeres, és még csak nem is dízel, de szerintem kilónként több lóerő, mint egy átlag tdi. Visszatérve az eredeti hozzászóláshoz: néha jólesik kikormolni, de amúgy tényleg borzasztó nyugis erre a forgalom. Jó, persze hétköznap délután, a dugóból kiszabadulva azért sokaknál elgurul a gyógyszer, de olyan halálfélelmem sosincs, mint amikor Sopronnál átlépem a magyar határt, és elindulok a Balaton irányába a 84-esen... Ott érezhető igazán a magyar közlekedés polaritása: vagy áldozat vagy, vagy ragadozó. Én azzal, hogy megpróbálok a megengedett legnagyobb sebességgel, de azért dinamikusan közlekedni, valahova a kettő közé szorulok be, mert kezdeni kéne valamit a lakott területen kívül-belül konstans 70-nel haladó szuzukisokkal is, de közben a seggemet is védeni kéne a 120-szal mögém érő szakadt tdi-ktől is. Elég szresszes tud lenni. Azon az utolsó ~100 km-en jobban el tudok fáradni, mint egész úton odáig, pedig addigra már lecsúszik 800 km.
p
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gar
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem lenézés ez, mert valakinek ez is siker.