Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Zolii21: 2HB Informatika - Ernő vélemények
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- talmida: Változások 2. rész
- horzoli: Auchan házhozszállítás
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
válasz
bobsys
üzenetére
Az okosok szerint igen. Segithet neki, de egy ido utan kell neki majd sav. A mostani aksik meg "gondozasmentesek" , nincs rajtuk toltesre kialakitott nyilas. Mondjuk nem tudom milyen aksid van a konkretan.
Ha nemreg vetted, normal esetben 5-6 evet ki kene birnia. Floriaba ez lehet kevesebb. En mindig 5 ev garosat szoktam venni az atlag 10-20 dollarral tobb mint a 3 ev garos. Igaz meg egy kocsit nem tartottam meg 5 evig, talan a Prius lesz as egyeduli.
Ha tolto tudja akkor csapasd neki, artani nem fog.
Ha minden nap hasznalod, csinald evi egyszeruen. Ha nem sokat es azok is rovid tavok csinald ketszer
Új hozzászólás Aktív témák
- Egér probléma
- alza vélemények - tapasztalatok
- Gitáros topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Steam topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Xbox Wireless Headset 3 hó garancia, számlával!
- Honor 200 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Honor 200 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Pro 12/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest