- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Meghalt Chuck Norris
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
Na az jó.
Mi tegnap visszaküzdöttük a boltba a rosszat, persze cseredarab nem volt, így másikat kellett venni. Kicsit fájt, hogy a következő lépcső ami megfelelő 105 pénz, de hamar sikerült a helyzetre való tekintettel 95-ért elhozni. Még vér sem folyt. Igazából rendkívül segítőkészek voltak a MM-ban.
LG lett, direkt driveos. Hát azért az inverteres motor más világ. Olyan mint ha egy egészen halk, pici metró indulna el a fürdőszobában amikor centriz. Mosáskor semmi hangja.
Feleségemnek nagyon bejött. Szerintem mivel úgysem vagyok otthon (hajnalban visszaszöktem Prágába), lehet hogy a mosógéppel alszik
Már csak azt a murva kazánt kellene kicserélni

@BlacKSouL Győrben tudnék mondani pár helyet (pont kettőt), de azzal szerintem nem vagy kisegítve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G Coral Green 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- ÓRIÁSI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest