Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
Na az jó.
Mi tegnap visszaküzdöttük a boltba a rosszat, persze cseredarab nem volt, így másikat kellett venni. Kicsit fájt, hogy a következő lépcső ami megfelelő 105 pénz, de hamar sikerült a helyzetre való tekintettel 95-ért elhozni. Még vér sem folyt. Igazából rendkívül segítőkészek voltak a MM-ban.
LG lett, direkt driveos. Hát azért az inverteres motor más világ. Olyan mint ha egy egészen halk, pici metró indulna el a fürdőszobában amikor centriz. Mosáskor semmi hangja.
Feleségemnek nagyon bejött. Szerintem mivel úgysem vagyok otthon (hajnalban visszaszöktem Prágába), lehet hogy a mosógéppel alszik
Már csak azt a murva kazánt kellene kicserélni

@BlacKSouL Győrben tudnék mondani pár helyet (pont kettőt), de azzal szerintem nem vagy kisegítve.
Új hozzászólás Aktív témák
- TP-Link TL-SG2218 16 x Gigabit Lan + 2 SFP Alza gari
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A01 Core 2 SIM kártya helllyel rendelkező mobiltelefon.
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI GT 710 1GD3H Low Profile DDR3 1 GB/64 bit Videokártya
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest