Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
Viszlát
üzenetére
Én nem védekezek, önérzetes, és magas esztétikai érzékkel rendelkező felelős állampolgár vagyok. Yaris kilőve.
Amúgy nagyjából minden más is, a mai keresgélés kapcsán én feldobtam pár lehetőséget, Katica pedig közölte, hogy ő Minit akar megint, úgyhogy úgy néz ki, kompromisszumra lépünk, és megint Mini lesz. Kicsit lehet, hogy fájni fog a 122 LE 1,6-os szívó után a háromhengeres, downsizingolt,102 LE-s 1,2-es turbó, de legalább pörgetni nem kell, hogy ébredjenek a lovak. Az más kérdés, hogy pont az a feeling veszik el, amikor 4000-es fordulatnál még volt hova tolni, és hátbavágott egy-egy nagyobb gázfröccs kapcsán. De azt az évi két alkalmat, amikor ilyesmit játszottam az autópályán, valahogy csak fogom tudni nélkülözni. Legfeljebb vénségemre tényleg veszek majd egy MX5-öt. Vagy egy öregebb Cooper S JCW-t 170+ lóval (felelős, környezettudatos állampolgárként, ugye). Már csak az a kérdés, hogy mikor fizet a biztosító, aztán megnézzük, hogy a központi Mini-kereskedésben van-e még olyan, ami nekünk megfelel. Gondolom lesz, most éppen 78 db 2-3 éves autójuk van 2 év gyártói garival, frissen műszakiztatva, átnézve, felkészítve, és ez csak a frankfurti szalon, ha valahol a láncon belül találunk olyat, ami tetszik, azt is idehozzák.
Ahogy a spritmonitort nézem, egyébként fogyasztásban nagyjából ugyanott van a két autó (ennyit a szupertakarékos, kicsi, turbós motorokról), valahol 6 és 7 liter között, de inkább a 7-hez nagyon közel.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- SSD kibeszélő
- Okos Otthon / Smart Home
- Spórolós topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- iPhone topik
- Friss videót kapott a Styx: Blades of Greed
- További aktív témák...
- TP-Link TL-SG2218 16 x Gigabit Lan + 2 SFP Alza gari
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A01 Core 2 SIM kártya helllyel rendelkező mobiltelefon.
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI GT 710 1GD3H Low Profile DDR3 1 GB/64 bit Videokártya
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest