Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tothgera30
üzenetére
Londonhoz képest sajnos sehol nincs. :/
Egyébként igen, le se szarjak. Átvágott izulettel egy lábon ugráltam ki a mentoig zuhogó esőben, a srácok még az ajtót se nyitottak ki.
Tudom, anecdata -
válasz
Tothgera30
üzenetére
De épp amit írtatok példa, ezt jelzi.
Az ilyen bolti eladó nem tesz semmit azért ,hogy jobb legyen a munkájában vagy bármerre elmozduljon, csak panaszkodik, morcos, mogorva. Mentoapolokat sose fogom megerteni, hiszen szep dolog a hivatastudat, de ha egyszer nem elnek meg annyi penzbol, akkor dolgozzanak mast.
Mondom ezt ugy, hogy ha valaki esetleg lenne olyan kedves, hogy bedobja a "majd ha hozzad megy a mento", ja, jojjon, hat igy jartam, ha nincs kedve annyiert engem ujraeleszteni.Tanarom is azert tavozott, mert cegnel a tanari fizuhoz kepest hozzacsaptak egy szamjegyet es azzal mar tisztessegesen meg tudott elni a csaladjaval. Szeretett tanitani es tudott is, de hiaba, ha egyszer a csalad fontosabb, teljesen ertheto.
-
K1nG HuNp
őstag
válasz
Tothgera30
üzenetére
Szerencsére a mentőápolókat jobban megszűrik, de a legtöbb hipermarketes eladó kezd a közmunkások szintjére leesni. Ők háborodnak fel ha esetleg netán van egy plusz kérdésed amivel rabolod a szent idejüket. Kedvencem a meki.. az a kamu jókedv amit rájukerültetnek.. cringefest

-
tildy
nagyúr
válasz
Tothgera30
üzenetére
Jol van, akkor nem csak en vagyok ilyen elmehunyt.

A hozzaszolasod masodik reszevel is egyetertek. Nem feltetlen kell csinalni, ha nem tudja normalisan csinalni.
-----------------
Nhs mar megint alkot, tobb mint ket hete kuldtem el a self-referralt az egyik korhazba, es a kortortenet indokolna, hogy minnel hamarabb megkeressenek, es behivjanak, de semmi hir mar megint.Meg szerencse, hogy Magyarorszagon eljutottam orvoshoz, legalabb tudjuk, hogy rendben mennek a dolgok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- sziku69: Szólánc.
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Valóságshow készülhet a Fallout: Shelter alapján?
- Magisk
- Okos Otthon / Smart Home
- Gyúrósok ide!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Tudom, anecdata